Menu
Vaša košarica

Weider Sun Bronze + Melatonin gumene gume

Weider Sun Bronze + Melatonin gumene gume
Weider Sun Bronze + Melatonin gumene gume
Weider Sun Bronze + Melatonin gumene gume
Weider Sun Bronze + Melatonin gumene gume
Weider Sun Bronze + Melatonin gumene gume
WEIDER SUN BRONZE + MELATONIN GUMMIES Zaštitite svoju kožu i poboljšajte svoj san

Težina 400 g
Doziranje Sun Bronze: uzmite 2 gumene gume dnevno, Melatonin: 1-2 žele bombona prije spavanja
Oblik proizvoda Žele bombone

Povoljno pakiranje Sun Bronze + Melatonin
Sun Bronze: osmišljen je da vam pomogne u njezi vaše kože zahvaljujući kompletnoj formuli koja se temelji na vitaminu A, beta-karotenu, luteinu i zeaksantinu. Ove tvari imaju niz funkcija koje će vašu kožu učiniti njegovanom i blistavom. Osim toga, niti jedan njegov sastojak nije životinjskog podrijetla, pa je potpuno pogodan za vegane i vegetarijance.
Glavna svojstva sastojaka Sun Bronze uključuju:
a) Beta-karoten: to je pigment s visokim antioksidativnim kapacitetom, prekursor vitamina A. Njegove glavne funkcije uključuju održavanje zdravlja kože, jačanje preplanulosti, poboljšanje vida i sudjelovanje u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava. Zahvaljujući visokom antioksidativnom kapacitetu, štite naše stanice i igraju važnu ulogu u procesu starenja.b) Vitamin A: to je vitamin topiv u mastima koji pridonosi stvaranju i održavanju tkiva, membrana i kože, doprinosi održavanje normalnog vida i podupire imunološki sustav. Također ima antioksidativna svojstva koja štite stanice i sprječavaju starenje stanica.c) Lutein: pigment blisko povezan s beta-karotenom i vitaminom A. Mnogi ljudi ovaj vitamin nazivaju "vitaminom za oči" jer djeluje kao filtar za sunce i štiti očno tkivo d) Zeaksantin: pigment sa svojstvima sličnim luteinu. Oba djeluju u razini očiju tako što imaju antioksidativni učinak.
Melatonin: San je vitalni dio života za održavanje ispravnog zdravlja. Nedovoljna kvaliteta sna problem je koji pogađa mnoge ljude. Kvaliteta sna usko je povezana s proizvodnjom melatonina. Melatonin se prirodno proizvodi u mozgu tijekom noći i djeluje kao signal koji pokazuje da je vrijeme za spavanje.
Melatonin Up osigurava 1 mg visokokvalitetnog melatonina. Melatonin je učinkovita pomoć u regulaciji poremećaja spavanja, skraćuje vrijeme potrebno za uspavljivanje, regulira ciklus spavanja i ublažava budnost.
Melatonin također pomaže u poboljšanju kvalitete sna, smanjuje broj buđenja tijekom noći i pomaže da san bude miran. Poremećaji spavanja mogu dovesti do raznih zdravstvenih problema, poput visokog kolesterola, visokog krvnog tlaka ili glavobolje.
20,49€
Bez poreza: 16,39€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Weider
  • Model: B2W9208
  • Težina: 0.40
  • SKU: B2W9208
Proizvod pogledao: 251