Menu
Vaša košarica

WEIDER Nut Protein Choco Vegan

WEIDER Nut Protein Choco Vegan
WEIDER Nut Protein Choco Vegan
WEIDER Nut Protein Choco Vegan
WEIDER Nut Protein Choco Vegan
WEIDER Nut Protein Choco Vegan
WEIDER Nut Protein Choco Vegan ukusan je namaz od kakaa koji sadrži komadiće lješnjaka za postizanje hrskavog učinka koji tražite. Sastoji se od visokokvalitetnih proteina graška koji su idealni za prepuštanje trenucima užitka uz brigu o vašoj figuri.

Općenito, čokoladne kreme obično su bomba šećera i masti. Dakle, volite li se brinuti o sebi, sigurno ste ih već odavno izbacili iz prehrane. U proizvodnji Nut Protein Choco Vegan nismo dodavali šećere te ne sadrži palmino ulje niti djelomično hidrogenirana (trans) ulja.

Ono što je najkarakterističnije i posebno za Nut Protein Choco Vegan je to što smo njegov sadržaj proteina obogatili proteinima graška do čak 22% proteina.
Stvorili smo proteinsku, vegansku formulu s učinkom hrskavosti = jedinstvena, ali neodoljiva krema!

Choco Vegan Nut Protein može se smatrati "low carb". Nisu svi ugljikohidrati jednaki! Na primjer, od 37% ugljikohidrata iz Choco Vegan Nut Proteina, sadrži manje od jednog grama neto ugljikohidrata. To je zato što većina njegovih ugljikohidrata dolazi od maltitola, niskokaloričnog polialkohola.

Nut Protein Choco Vegan idealan je za sve vrste dijeta: Ako je vaš cilj povećati mišićnu masu, Nut Protein Choco Vegan pomoći će osigurati vašim mišićima esencijalne aminokiseline na ukusan način. A ako ste na dijeti i želite ostati na pravom putu, Nut Protein Choco Vegan je ukusna poslastica bogata proteinima, s niskim udjelom ugljikohidrata i šećera.

Osim toga, ako ste odlučni izbaciti ili ograničiti hranu životinjskog podrijetla iz svoje prehrane, s ovom kremom možete pripremati slasne zalogaje za užitak bez odustajanja od svojih ciljeva.

Savršeno za zaslađivanje doručka, međuobroka, slastica... Probajte po svom ukusu.

Podaci o nutritivnoj vrijednosti na 100g po porciji (15g)
Energetska vrijednost 2168 kcal/523 kJ 325 kJ/ 78 kcal
Masti 38g 5,7g
- od toga zasićene 7 g 1,1 g
Ugljikohidrati 34 g 5,1 g
- od toga šećeri 0,7 g 0,11 g
- od toga polioli 30 g 4,5 g
Bjelančevine 22 g 3,3 g
Sol 0,25 g 0,15 g

PREPORUKA: Nut Protein Choco Vegan Crunchy možete kombinirati s drugim Weider proizvodima bogatim proteinima, poput Proteinskog kruha ili Proteinskih palačinki.

SASTOJCI: Zaslađivač: maltitol; uljane repice i
biljne masti (bambus, kokos), protein graška, 15%
lješnjaci, odmašćeni kakao prah, emulgator: lecitin; aroma, sladilo: sukraloza.
Može sadržavati tragove soje, mlijeka i orašastih plodova.

Težina paketa 250g
6,36€
Bez poreza: 6,36€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Weider
  • Model: 10192059
  • SKU: 10192059
Proizvod pogledao: 146