Menu
Vaša košarica

Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps

Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Maximum KREA-GENIC je najučinkovitiji kreatin na tržištu
Težina 230 g
Broj doza 50
Doziranje 4 kps poželjno 30 min. prije treninga, u dane bez treninga dva ujutro i dva navečer piti puno vode, preporučujemo 6 tjedana, zatim je potrebno napraviti pauzu od 2-4 tjedna
Oblik proizvoda Kapsule

Maximum Krea-Genic je najnovija patentirana tehnologija, jamči 100% čistoću bez ikakvih neučinkovitih tvari
Takozvani DOUBLE BUFFERED CREATINE najviši je i najstabilniji oblik kreatina do sada na tržištu
903 mg KREA-GENIC® u svakoj kapsuli. Idealna priprema za poboljšanje kratkotrajnog intenzivnog rada, povećanje mišićne mase i snage. Krea-Genic omogućuje vrlo učinkovitu nadopunu kreatinom - djeluje bez faze zasićenja, a pritom se ne pretvara u neučinkovit kreatinin. Pripravak suzbija stvaranje mliječne kiseline i ne dehidrira!

Krea-Genic predstavlja novu generaciju kreatina s poboljšanim transportnim sustavom. Patentirana, dvostruko zaštićena formula kreatina (maksimalna stabilnost u želucu i krvi) podiže apsorpciju kreatina na višu razinu, a time i učinkovitost u postizanju maksimalnih mišićnih dobitaka, povećanja snage i poboljšanja regeneracije nakon treninga. Krea-Genic djeluje na bazi maksimalne stabilnosti kreatina u vašem organizmu. Ono što je jedinstveno nije samo 100% stabilnost kreatina, koji preuzima mišićna stanica, već i činjenica da Krea-Genic tjera kreatin u stanice velikom brzinom. To rezultira znatno većom i bržom proizvodnjom ATP-a (adenozin trifosfata), koji je glavni izvor energije za rad mišića.
Kreatin se proizvodi endogeno u količini od približno 1 g/dan. Sinteza se uglavnom odvija u jetri, bubrezima i manjim dijelom u gušterači. Ostatak kreatina koji je dostupan tijelu dobiva se prehranom u količini od oko 1 g/dan pri prehrani svejeda. 95% tjelesnih zaliha kreatina nalazi se u skeletnim mišićima, a preostalih 5% raspoređeno je u mozgu, jetri, bubrezima i testisima. Budući da je kreatin prisutan u prehrani uglavnom iz mesa, vegetarijanci imaju niže koncentracije kreatina u mirovanju.
Za sintezu kreatina u tijelu potrebne su tri aminokiseline (glicin, arginin i metionin) i tri enzima (L-arginin: glicin amidinotransferaza, gvanidinoacetat metiltransferaza i metionin adenoziltransferaza). Utjecaj sinteze kreatina na metabolizam glicina kod odraslih je nizak, ali su zahtjevi izraženiji na metabolizam arginina i metionina. Redovito se izvješćuje da suplementacija kreatinom u kombinaciji s teškim treningom dovodi do povećanja tjelesne izvedbe, mase bez masti i morfologije mišića. Meta-analiza iz 2003. godine pokazala je da osobe koje primaju kreatin u kombinaciji s treningom postižu prosječno +8%, odn. +14% veća izvedba u maksimalnoj (1RM) ili snazi izdržljivosti (maksimalni broj ponavljanja pri danom postotku od 1RM) od placebo grupe.
Nutritivni podaci: Po 4 kapsule: Krea-Genic - 3612 mg - od toga kreatin monohidrat - 3397 mg - od toga kreatin - 3000 mg
Sastojci: Krea-Genic® (kreatin monohidrat, regulator kiselosti: E500), hidroksipropilmetilceluloza (ljuska kapsule), tvar za povećanje volumena: E460; Sredstva protiv zgrudnjavanja: E551, E470b 

KREA-GENIC® – NAJBOLJA GENERACIJA RAZVOJA KREATINA
VIŠE SNAGE - VIŠE VOLUMENA - VIŠE KVALITETE
Svaki strastveni sportaš poznaje kreatin monohidrat. 2004. godine na tržište dolazi kreatin monohidrat s jednom zaštitom - Kre-Alkalyn - zaštitom od razaranja kreatina djelovanjem želučane kiseline u kiseloj sredini s pH ispod 2.
RAZVOJ KREATINA - 2004 Kreatin monohidrat s jednom zaštitom - također poznat kao zaštićeni ili alkalni kreatin - Kre-Alkalyn (američki patent) A = Manja doza je dovoljna, jer zaštita od pH pomaže u želucu B = Želučani HCl ima samo ograničen učinak na kreatin jer je zaštićen. C = Tijekom transporta u krvi, kreatin je oštećen jer je njegova zaštita od kiseline potrošena u želucu. D = Kao rezultat, manje kreatina ulazi u mišićne stanice.
RAZVOJ KREATINA - godina 2007. Pojavljuje se nova generacija KREA-GENIC® - dvostruka zaštita: stabilna u želucu i stabilna u krvnoj plazmi! (DE patent) A = Kombinira učinak kreatina s učinkom pumpanja, povećavajući volumen mišićnih stanica. B = Želučana kiselina ne može napasti Krea-Genic jer sadrži dvije zaštite od kiseline. C = Tijekom prijenosa krvi, druga zaštita radi kako bi KG bio stabilan za mišić. D = Krea-Genic dopire do mišićnih stanica neoštećen i s punim učinkom.
SATELITNE STANICE Kreatin povećava rast satelitskih stanica. Što znači oznaka satelitska ćelija? Godine 1961. identificirane su kao matične stanice skeletnih mišića. Sudjeluju u popravak oštećenih mišićnih vlakana (miofibrila) povećanje volumena mišićnih vlakana povećanje broja mišićnih vlakana Satelitske stanice su prethodnici novih mišićnih vlakana. Ostale funkcije: Održavanje hidracije citoplazme = stanična tekućina. Citoplazma je membranama podijeljena na mnogo različitih organela, što omogućuje odvijanje metaboličkih procesa u ograničenom prostoru. Stanični kostur služi kao potporna struktura i transportni medij za sve tvari i hranjive tvari. Stvaranje nukleotida = izvor mišićne energije. Satelitske stanice nalaze se između sarkomera i M i Z membrane. Sarkomera = minimalna funkcionalna jedinica mišićnog vlakna, a time i mišića. Tu nastaju nova mišićna vlakna. Kreatin povećava aktivnost satelitskih stanica. Rezultat je veći rast mišića, ali samo u kombinaciji s intenzivnim treningom. Unutar ljudskog tijela, takozvane satelitske stanice odgovorne su, među ostalim, za rast i održavanje mišića. Samo zamislite vojsku popravljača i čistača (satelitskih stanica) raspoređenih između pojedinačnih mišićnih vlakana u vašim mišićima. 
Dok vi sjedite na sofi, vaša vojska mišićnih stanica živi udobnim životom u vojarni i – baš kao i vi – odmara se. Njezin jedini posao za to vrijeme je održavanje infrastrukture (vaših mišića), slično kao čišćenje vašeg stana.
Ali ako, s druge strane, radite fizički posao poput tjelovježbe ili samo umjerenog kondicioniranja, vaša vojska se aktivira. Uzrok povećane aktivnosti vaše vojske za poslugu i čišćenje je kaos uzrokovan stresom (zapravo mikroskopskim ozljedama) u vašem mišiću. Stoga je vojska satelitskih ćelija podijeljena na čete. Prva satnija se vraća u vojarnu (stanje mirovanja) radi održavanja osnovne infrastrukture. Druga rotacija, pak, čisti nered izazvan opterećenjem: popravlja oštećena mišićna vlakna (regeneracija) i priprema za buduće opterećenje (rast mišića, naziva se i hipertrofija)!
Pokusi na životinjama pokazali su da se može povećati broj mišićnih vlakana (hiperplazija).
Zapravo, vi zapovijedate svojom vojskom satelitskih stanica! Redoviti trening snage i kondicije pripremit će vašu vojsku za bitku! Više snage s kreatinom, još više s Krea-Genicom. Iskusni bodybuilderi znaju: mišićna masa raste proporcionalno sa snagom. Mnogi bodybuilderi bi mogli tvrditi da snaga nije važna jer je ionako nitko ne vidi na pozornici. To je gotovo točno. Sigurno nije važno uspoređivati se s drugim bodybuilderimatamo u smislu snage. Vaše dimenzije su vaša snaga. Ako vaš partner za trening podigne 180 kg, a vi uspijevate sa samo 140 kg, to može biti zato što vaš partner jednostavno ima bolju polugu. Ali što ste jači, to više možete simulirati rast svojih mišića. Na kraju, maksimalan rast je ono što se računa. KREA-GENIC® pomaže u postizanju većih mišića i veće snage. Moguće je povećanje čvrstoće do 30%. Faze oporavka između serija su skraćene. Stoga je moguć kratki i intenzivni volumenski trening.
ZAPAMTITE Nedostatak intenziteta ne može se nadomjestiti većim obujmom treninga. To znači da se rast ne postiže s velikim brojem setova, već uz pomoć nekoliko, ali intenzivno opterećujućih setova.
60,73€
Bez poreza: 48,58€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Weider
  • Model: 11599
  • Težina: 0.20Kg
  • SKU: 11599
Proizvod pogledao: 630