Menu
Vaša košarica

Weider L-glutamin, 400 g

Weider L-glutamin, 400 g
Weider L-glutamin, 400 g
Weider L-glutamin, 400 g
Weider L-glutamin, 400 g
Weider L-glutamin, 400 g
WEIDER L-GLUTAMINE, 400 G Ako tražite L glutamin vrhunske kvalitete, ovo je br. 1. WEIDER L-Glutamine 400g najkvalitetniji je čisti L-Glutamin na tržištu (proizvodi Kyowa). Aminokiselina izvrsna za postizanje i održavanje prirasta mišićne mase, pozitivne ravnoteže dušika, mišićne energije i ubrzanje regeneracije.
Težina 400 g
Broj doza 80
Dodatne informacije Vrhunski čisti L-glutamin iz Weidera, garancija kvalitete.
Broj doza u pakiranju 80
Doziranje Dvije ravne žličice (5g) najbolje ujutro na prazan želudac i nakon vježbanja ili prije spavanja.
Nutritivne činjenice Na 1 dozu (5g): L-Glutamin 5g, Na 100g: Protein 99,5g; Ugljikohidrati 0 g; Kolesterol 0 g; L-glutamin 99,5 g
Oblik proizvoda Puder

Weider L-glutamin, 400 g Ako tražite L-glutamin vrhunske kvalitete, ovo je br. 1. WEIDER L-Glutamin je najkvalitetniji čisti L-Glutamin na tržištu (proizveden od Kyowa). Aminokiselina izvrsna za postizanje i održavanje prirasta mišićne mase, pozitivne ravnoteže dušika, mišićne energije i ubrzanje regeneracije. Istovremeno za jačanje imunološkog sustava!
Glutamin (čisti l-glutamin) povećava imunitet, izbacuje hormon rasta i testosteron nakon vježbanja. Djeluje sličnim mehanizmom kao anaboličke tvari. Neesencijalna aminokiselina glutamin je dokazano najčešće zastupljena slobodna aminokiselina u mišićnom tkivu.
Suplementacija glutaminom nedavno je postala veliki trend u sportu, a zahvaljujući svojoj sposobnosti da stimulira rast mišića i izbaci hormon rasta, jedan je od najčešće korištenih legalnih suplemenata u bodybuildingu. Kod velikog opterećenja dolazi do povećane upotrebe aminokiseline L-glutamina u mišićnim stanicama kao zamjenskog izvora energije.
Suplementiranje ove aminokiseline u obliku dodatka prehrani sprječava ovo stanje, a time i gubitak mišićne mase. Redovitim unosom potrebne količine glutamina tijekom treninga povećava se volumen mišićnih stanica i znatno ubrzava regeneracija. Dovoljna količina glutamina u tijelu podržava proizvodnju snažnog anaboličkog hormona rasta.
Iz provedenih istraživanja poznato je da čak i jedna doza glutamina u količini od oko 2 g, uzeta na prazan želudac, višestruko povećava razinu hormona rasta i ta razina ostaje povišena nekoliko sati.
Stoga ispiranje hormona rasta, između ostalog, ovisi i o koncentraciji slobodnog glutamina u krvi. Anaboliziranje mišića s glutaminom uzrokuje povećanje volumena mišićnih vlakana, što je prednost posebno u vježbama usmjerenim na izgradnju mišića.
Kod nedovoljne količine L-glutamina u mišićnim stanicama usporava se ukupna regeneracija organizma i pada imunitet. Kombinacija L-glutamina s kreatinom (KREA-GENIC) vrlo je prikladna. Istodobnim uzimanjem obje ove tvari povećava se njihova učinkovitost, dolazi do sinergijskog djelovanja i povećane apsorpcije (iskorištenja).
Kada je prikladno koristiti L-Glutamin U razdobljima povećanih tjelesnih napora, kod izgradnje mišićne mase u bodybuildingu i sportovima snage, kod smanjenja tjelesne težine zajedno s aminokiselinama razgranatog lanca BCAA. U psihički i fizički zahtjevnom razdoblju.
Kada postoji potreba za povećanjem imuniteta organizma protiv rizika od preopterećenja od pretreniranosti, kao i prehlada te u razdoblju povećane učestalosti bolesti dišnog sustava - pogodno za osobe sklone čestim bolestima (imunitet), rekonvalescente, post -traumatska stanja.
PREDNOSTI UPORABE Podržava povećanje razine testosterona i hormona rasta Održava pozitivnu ravnotežu dušika Podržava povećanje mišićne mase Sprječava gubitak mišićne mase i poboljšava regeneraciju Povećava imunitet i mentalnu aktivnost Pomaže u otklanjanju umora i depresije Poboljšava sintezu glikogena
DOZIRANJE 2 ravne žličice (5 g) najbolje ujutro na prazan želudac i nakon vježbanja ili prije spavanja, pogodno za umiješati u sokove radi bolje apsorpcije.
UPOZORENJE Nije prikladno za osobe mlađe od 15 godina, trudnice i dojilje. Čuvati na suhom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti, doponovno zatvoreno. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvođač, uvoznik i distributer ne snose odgovornost za štete nastale nepravilnom uporabom ili skladištenjem.
Nutritivne vrijednosti:
Nutritivne vrijednosti 100 g 5 u 100 ml vode
energija 1700 kJ 85 kJ
400 kalorija 20 kcal
Mast 0 g 0 g
Šećer 0 g 0 g
tog šećera 0 g 0 g
Proteini 100 g 5 g
Sol 0 g 0 g
100 g 5 u 100 ml vode

L-glutamin 100 g 5 g
39,95€
Bez poreza: 31,96€
  • Raspoloživost: Naručiti
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Weider
  • Model: 1012112
  • Težina: 0.40Kg
  • SKU: 1012112
Proizvod pogledao: 657