Menu
Vaša košarica

Weider kreatin monohidrat, 300g, trešnja-lizalica

Weider kreatin monohidrat, 300g, trešnja-lizalica
Weider kreatin monohidrat, 300g, trešnja-lizalica
-9 %
Weider kreatin monohidrat, 300g, trešnja-lizalica
Weider kreatin monohidrat, 300g, trešnja-lizalica
Weider kreatin monohidrat, 300g, trešnja-lizalica

Weider Creatine Monohydrate 200Mesh, 300g lizalice od višnje: Poboljšajte svoje performanse s našim mikroniziranim kreatinom


• Povećane fizičke performanse

• Kreatin koji se brzo upija

• Povećana jačina


Broj porcija po pakiranju: 78Okus: lizalica od višnjeNe umjetne boje: daPogodno za vegane: da Bez masti: daOblik obrade: prah

Kreatin je iznimno popularan dodatak među sportašima. Mnoga su istraživanja pokazala njegov ergogeni učinak, koji se sastoji u povećanju zaliha kreatin fosfata (CP) u mišićima i, posljedično, razine ATP-a. Suplementacija kreatinom tako povećava opskrbu mišića energijom i olakšava resintezu kreatin fosfata (CP).

Naš kreatin od 200 mesh posebno je dizajniran za poboljšanje vaših fizičkih performansi, posebno tijekom aktivnosti visokog intenziteta i kratkotrajnih aktivnosti. Koristi mikronizirani oblik, koji se dobiva postupkom mikrofiltracije koji proizvodi sitno zdrobljene čestice. To dovodi do bolje topljivosti i apsorpcije, čime se maksimizira učinkovitost:


Glavne značajke:

Visoka čistoća: Naš kreatin od 200 mesh zadovoljava najviše standarde kvalitete i prolazi rigorozne procese pročišćavanja kako bi se osigurala njegova čistoća i učinkovitost.

Brza apsorpcija: Zahvaljujući mikronizaciji, kreatin se apsorbira brže i učinkovitije.

Poboljšane fizičke performanse: Uzimanje našeg HO 200 mesh kreatina može dovesti do povećane mišićne snage, bolje izdržljivosti i općenito poboljšanih performansi tijekom treninga i natjecanja.

Povećana mišićna masa: Kreatin može potaknuti rast i razvoj čiste mišićne mase zbog povećane snage tijekom treninga.

Izvrstan okus i prvoklasni sastav: Stvorili smo formulu koja nije samo učinkovita, već i ukusna. Kreatin nije potrebno miješati s drugim proizvodima i ne sadrži dodane šećere i masti zahvaljujući zaslađivaču stevije i prirodnoj boji. Osim toga, pogodan je i za vegane.


Isprobajte naš kreatin od 200 mesh i iskusite njegove prednosti bez kompromisa po pitanju okusa ili zdravlja!


Sastojci:
kreatin monohidrat, maltodekstrin, arome, limunska kiselina, silicijev dioksid, prah korijena repe, sukraloza, steviol glikozidi iz stevije.


Upozorenje:
Može sadržavati tragove glutena, rakova, jaja, ribe, kikirikija, soje, mlijeka, orašastih plodova, lupine, sumporovog dioksida, sulfita i proizvoda od njih.

 

Sastojci

Po dozi*

Energija

13 kJ/3 kcal

Mast

0 g

- masne kiseline iz kojih se apsorbira

0 g

Šećeri

0,8 grama

- od čega šećeri

2,2 grama

Proteini

24 g

Sol

0,002 g

Kreatin monohidrat

2870 mg tablete

- od čega kreatin

2530 mg tableta

 

\*Veličina porcije: 3,85 g praha pomiješanog sa 150 ml vode

Uskladištenje:

Čuvati izvan dohvata djece u dobro zatvorenoj originalnoj ambalaži, na tamnom i hladnom mjestu

 

Više informacija:

Ovo je dodatak prehrani i ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece. Ne zaboravite na važnost raznolike i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Proizvod je namijenjen zdravim osobama starijim od 18 godina. Ako ste trudni, dojite, bolujete od bolesti ili ste na liječenju, prije upotrebe proizvoda morate se posavjetovati s liječnikom. Sadrži zaslađivače.



 

25,09€
27,60€
Bez poreza: 20,07€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Weider
  • Model: 10202056
  • Težina: 0.30
  • SKU: 10202056
Proizvod pogledao: 25