Menu
Vaša košarica

Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsula

Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsula
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsula
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsula
-11 %
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsula
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsula
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsula
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsula

 - LEGENDA SE VRAĆA - prije narudžbe kod nas, roba je već na putu iz proizvodnje


WEIDER KREA-GENIC+PTK, 208 KAPSULA

Funkcionalna mišićna masa bez nepotrebne hidratacije. Nova generacija kreatina s poboljšanim transportnim sustavom! Najnovija patentirana tehnologija jamči 100% čistoću bez ikakvih neučinkovitih komponenti.

 

Težina

300 g

Broj doza

52

Broj doza u pakiranju

52

Doza

Jedna doza /4 kapsule/ 30 minuta prije treninga, na dan bez treninga u isto vrijeme

Oblik proizvoda

Kapsule

Promjer. Apsorpcija (%)

98

Glavni učinak

Povećanje snage

 

Weider Krea-Genic + PTK, 208 kps

Nova generacija kreatina s poboljšanim transportnim sustavom! Najnovija patentirana tehnologija jamči 100% čistoću bez ikakvih neučinkovitih komponenti.

 

 

DVOSTRUKO PUFERIRANI KREATIN je najviši i najstabilniji oblik kreatina na tržištu do sada. Idealan proizvod za poboljšanje kratkotrajnih intenzivnih performansi, dobivanje mišića i povećanje snage. Krea-Genic omogućuje vrlo učinkovitu suplementaciju kreatinom - djeluje bez faze punjenja, a pritom se ne pretvara u neučinkovit kreatinin. Proizvod suzbija proizvodnju mliječne kiseline i ne hidratizira!

 

 

DOZIRANJE Krea-gena

Jedna doza /4 kapsule/ 30 minuta prije treninga, na dan bez treninga u isto vrijeme ili navečer, nakon mjesečnog ciklusa, preporučujemo pauzu od najmanje 2 tjedna.

 

Weider Krea-Genic + PTK sadrži DOUBLE BUFFERED CREATINE, najviši i najstabilniji oblik kreatina na tržištu do sada. Ne morate brinuti o neučinkovitosti ovog kreatina, jer ga iza njega stoji najuspješnija i najstabilnija tvrtka u Europi sa 70-godišnjom tradicijom (AlzChem).

 

To je oblik kapsula, tako da vam nisu potrebne mjerne čaše ili čaše u kojima biste morali miješati proizvod.

 

KREA-GENIC® – SLJEDEĆA GENERACIJA RAZVOJA KREATINA

VIŠE SNAGE - VIŠE VOLUMENA - VIŠE KVALITETE

Svaki strastveni sportaš poznaje kreatin monohidrat. Kreatin monohidrat je 2004. godine na tržište izašao s jednim hedgingom - Kre-Alkalyn - zaštitom od uništavanja kreatina želučanim kiselinama u kiselom okruženju s pH ispod 2.

 

RAZVOJ KREATINA - 2004. GODINA

Kreatin monohidrat s jednom zaštitom – poznat i kao zaštićeni ili alkalni kreatin – Kre-Alkalyn

 

A = Dovoljna je manja doza, jer pH zaštita pomaže u želucu

B = Želučani HCl djeluje na kreatin samo u ograničenoj mjeri jer je zaštićen.

C = Tijekom transporta u krvi, kreatin se oštećuje jer je njegova zaštita od kiseline konzumirana u želucu.

D = Kao rezultat toga, manje kreatina ulazi u mišićne stanice.

RAZVOJ KREATINA - 2007. GODINA

Pojavljuje se nova generacija KREA-GENIC® - dvostruka zaštita: stabilna u želucu i stabilna i u krvnoj plazmi!

 

A = Kombinira učinak kreatina s učinkom pumpanja, povećanjem volumena mišićnih stanica.

B = Želučana kiselina ne može napasti Krea-Genic jer sadrži dvije kiselinske zaštite.

C = Tijekom prijenosa krvi, druga zaštita djeluje kako bi KG bio stabilan za mišić.

D = Krea-Genic dolazi u mišićne stanice neoštećen i s punim učinkom.

 

SATELITSKE ĆELIJE

Kreatin povećava rast satelitskih stanica. Što znači oznaka satelitske ćelije? Godine 1961. identificirani su kao matične stanice skeletnih mišića. Uključeni su u

 

popravak oštećenih mišićnih vlakana (miofibrila)

povećanje volumena mišićnih vlakana

umnožavanje broja mišićnih vlakana

 

Satelitske stanice su preteča novih mišićnih vlakana. Ostale značajke:

 

Održavanje citoplazmatske hidratacije = stanična tekućina.

Citoplazma je membranama podijeljena na mnogo različitih organela, omogućavajući metaboličkim procesima da se odvijaju u ograničenom prostoru. Stanični kostur služi kao potporna struktura i transportni medij za sve tvari i hranjive tvari.

 

Stvaranje nukleotida = izvor energije mišića.

Satelitske ćelije nalaze se između sarkomera i M i Z membrana. Sarkomer = minimalna funkcionalna jedinica mišićnog vlakna, a time i mišića. Tu nastaju nova mišićna vlakna.

 

Kreatin povećava aktivnost satelitskih stanica. Rezultat je veći rast mišića, ali samo u kombinaciji s intenzivnim treningom.

 

Unutar ljudskog tijela, takozvane satelitske stanice, između ostalog, odgovorne su za rast i održavanje mišića. Zamislite samo vojsku momaka odgovornih za popravak i čišćenje (satelitskih stanica) raspoređenih između pojedinačnih mišićnih vlakana u vašim mišićima.

 

Sve dok sjedite na kauču, vaša vojska živi ugodnim životom u vojarni i, baš kao i vi, u miru je. Njezin jedini zadatak za to vrijeme je održavanje infrastrukture (vaših mišića), slično čišćenju vašeg stana.

 

Ali ako se, s druge strane, bavite fizičkim radom poput vježbanja ili samo umjerenog kondicijskog treninga, vaša će se vojska aktivirati. Uzrok povećane aktivnosti vaše vojske za čišćenje je kaos uzrokovan naprezanjem (zapravo, mikroskopski malim ozljedama) u vašem mišiću. Stoga je vojska satelitskih ćelija podijeljena u tvrtke. Prva satnija vraća se u vojarnu (stanje mirovanja) kako bi održavala osnovnu infrastrukturu. Druga tvrtka, s druge strane, čisti nered uzrokovan opterećenjem: popravlja oštećena mišićna vlakna (regeneracija) i priprema se za buduće opterećenje (rast mišića, koji se naziva i hipertrofija)!

 

Pokusi na životinjama pokazali su da se broj mišićnih vlakana može povećati (hiperplazija).

 

Zapravo, zapovijedate svojom vojskom satelitskih ćelija! Redoviti trening snage i kondicije pripremit će vašu vojsku za bitku!

Više snage s kreatinom, još više s Krea-Genic. Iskusni bodybuilderi znaju: mišićna masa raste proporcionalno snazi. Mnogi bodybuilderi mogu tvrditi da snaga nije važna jer je ionako nitko ne može vidjeti na pozornici. To je gotovo točno. Svakako nije bitno uspoređivati se s drugim bodybuilderima kada je u pitanju snaga. Vaše dimenzije su vaša snaga. Ako vaš partner za trening podigne 180 kg, dok vi možete podnijeti samo 140 kg, to može biti zato što vaš partner jednostavno ima bolju polugu. Ali što ste jači, to više možete simulirati rast mišića. Na kraju, maksimalan rast je ono što se računa. KREA-GENIC® pomaže u postizanju veće muskulature i veće snage. Moguće je povećanje čvrstoće do 30%. Faze oporavka između setova su skraćene. Tako je moguć kratki i intenzivan volumenski trening.

 

PAMTITI

Nedostatak intenziteta ne može se nadoknaditi većim volumenom treninga. Odnosno, rast se ne postiže velikim brojem serija, već uz pomoć nekoliko, ali intenzivno opterećujućih serija.

 

DOZA

Više vam nisu potrebne iznimno velike doze kao što je to bilo uobičajeno 90-ih. "Nuspojave" su nekada bile proljev i preplavljen izgled. Krea-Genic se apsorbira bez gubitka i pohranjuje u mišićima. Dovoljno je 3 g dnevno. Na dane treninga, 4 kapsule prije treninga s vodom ili sokom. U dane bez treninga, 2 kapsule ujutro i još 2 kapsule kasno navečer, na primjer, zajedno s proteinskim shakeom.

 

NAPREDAK U RAZVOJU - PTK apsorbijski pojačivač je ovdje

Korištenjem transportnog mehanizma ovisnog o natriju moguća je brža apsorpcija. Molekuli su potrebne dvije molekule natrija kako bi se povećala "brzina guranja" kreatina u stanicu za 50%. Krea-Genic sadrži optimalnu vrijednost natrija vezanog za kreatin. Ova vrijednost na prirodan način "gura" kreatin u mišićnu stanicu. Rezultat je veće pumpanje i napetost stanice, čak i bez šećera.

 

Natjecateljski bodybuilderi upoznati su sa sljedećom situacijom šećera prije natjecanja, koju je teško pogoditi točan sat: često su puniji i više venirani dan nakon natjecanja nego izravno na veliki dan. Razlog je gutanje nekvalitetne hrane (nezdrave hrane) s puno tekućine nakon natjecanja. Natrij gura vodu i šećer u mišiće. Krea-Genic pomaže hidratizirati i postići sitost, ali za to vam nisu potrebni šećeri.

 

S Krea-genicom izgledate žilastije i gušće

ATP = adenozin trifosfat održava tjelesne zalihe energije. Za svaki pokret tijelu je potreban ATP. Ako mu je potrebna energija, pretvara se u ADP = adenozin difosfat. Cijepljeni fosfor stvara energiju.

 

CK = kreatin kinaza. Enzim uključen u isporuku energije.

PCr = fosforkreatin = privremeno skladištenje energije ako se troši ATP.

Crn = kreatinin = produkt razgradnje kreatina. U KG su samo zanemarivi iznosi.

Transport kreatina iz krvi u mišiće

Krea-Genic se optimalno apsorbira. Uz zalihu od 3 g, samo se vrlo mali dio pretvara u kreatinin (Crn). S druge strane, 33% "običnog" kreatina pretvara se u kreatinin.

 

DVOSTRUKA ZAŠTITA

Za razliku od konvencionalnih verzija, Krea-Genic je zaštićen s dva sloja za veću stabilnost i brže rezultate.

 

 

NUTRITIVNE INFORMACIJE

na 100 g | po 1 porciji (4 kps=5.2g)Krea-Genic

76,920 mg mg |  4.000 mg T. creatin monohidrata

72 305 mg mg tablete |  3 760 mg z t. kreatín

63,613 mg mg filma |  3,308 mg alginske kiseline (PTK)

1,019 mg mg |       53 mg tablete

 

 

Sastojci KREA-GENIC+PTK

Krea-gen (kreatin monohidrat, regulator kiselosti: natrijev karbonat), želatina, sredstva protiv zgrudnjavanja: E551, E470b; PTK (zimzelena alga-prah, alginska kiselina), boje: E124, E110, E171, E172. E124 i E110: Može imati štetan učinak na aktivnost i pažnju djece. Može sadržavati tragove jaja, glutena, kikirikija i drugih orašastih plodova.

 

Krea-Genic = najkvalitetniji proizvod

Dihidrotriazín (DHT)

 

Dihidrotriazin: je sirovina za proizvodnju boja i pesticida. To je spoj s nespecificiranim toksikološkim svojstvima. Spoj nije svojstven ljudskom tijelu i može imati štetne učinke na njega. Dok se u uobičajenim proizvodima kreatin monohidrat može naći do 10 ‰, u slučaju Krea-Genic nema nalaza. Kreatinin: Kreatinin je prirodni proizvod razgradnje kreatina. Nastaje iz kreatina spontanim neenzimskim ciklusom tijekom gubitka vode i izlučuje se bubrezima. U slučaju već postojećih problema, može uzrokovati oštećenje funkcije bubrega. Stoga bi količina kreatinina u izvornom proizvodu trebala biti što manja. Dok je količina kreatinina u konvencionalnim proizvodima Creatine Monohydrate do 300 ‰, u slučaju Krea-Genic više je od 3 puta manja.

 

Krea-Genic je siguran i ne sadrži druge tvari koje se mogu identificirati ili ne identificirati. Usput, obratite pažnju na to odakle nabavljate dodatke prehrani. Proteini se mogu kupiti vrlo jeftino na Internetu, čak i iz privlačnih izvora. Ulažete u svoje tijelo i imate samo jednu stvar.

 

ZNAČAJ ZA SPORTAŠE

Doziranje uobičajenih oblika kreatina obično je 20 g ili više dnevno. Taj je iznos zaista bio potreban za postizanje rezultata. Velika količina kreatina već je bila uništena u želucu i stoga ga je bilo potrebno uzimati više. Međutim, ove velike količine prošle su kroz jetru i bubrege.

 

Kako dolazi do uništavanja kreatina u kreatinin

Želudac je ispunjen želučanom kiselinom. Ova kiselina, s pH vrijednošću od 1,8, neophodna je, na primjer, za uništavanje bakterija u hrani ili za izazivanje razgradnje proteina. Nažalost, ova kiselina uništava i obični kreatin.

 

Zaštita od kiseline za veću stabilnost

Zaštita je korištena za zaštitu od destruktivne kiseline i time za zaštitu kreatina od uništenja u želučanoj kiselini. Spoj kreatina s pH 10 ušao je u želudac i dosegao pH od 1,8. Kao rezultat toga, kreatin se uopće ne oštećuje ili samo u maloj mjeri. Zaštita broj 1 je natrijev karbonat (Na2CO3) za želudac, a broj 2 je natrijev bikarbonat (NaHCO3) kao prirodna zaštita od krvi kako bi kreatin sigurno stigao na odredište – mišić. To je najvažnije!

 

Odstupanje u pH vrijednosti

pH vrijednost je mjera intenziteta kisele ili alkalne reakcije vodene otopine.

 

pH < 7 znači otopinu s kiselom reakcijom

pH = 7 znači neutralnu otopinu

pH > 7 znači alkalna otopina (osnovna reakcija)

 

Kad je sila sigurna

Najviša kvaliteta zahvaljujući njemačkim GMP standardima

 

GMP (Good Manufacturing Practice = Good Manufacturing Practice) opisuje standarde za osiguranje kvalitete proizvodnih procesa i proizvodnog okruženja u proizvodnji lijekova, aktivnih sastojaka i medicinskih proizvoda.

 

U proizvodnji lijekova kontrola kvalitete igra ključnu ulogu, jer fluktuacije kvalitete mogu imati izravan utjecaj na zdravlje potrošača.

 

WEIDER Krea-Genic proizveden je u skladu s ovim standardima. Oslonite se na njemačku kvalitetu. Zdravlje je najvrjednija stvar koju imate. Stoga obratite pažnju na kvalitetu prema GMP standardima! Sustav upravljanja kvalitetom u skladu s GMP standardima osigurava kvalitetu proizvoda i usklađenost sa zakonskim zahtjevima tijela za zdravstveni nadzor koji obvezuju prodaju. Na primjer, utvrđene su odgovarajuće smjernice za farmaceutske proizvode. Europska komisija, Shema suradnje u farmaceutskoj inspekciji (PIC/S), FDA (U.S. Food and Drug Administration) i svjetska Međunarodna konferencija o usklađivanju tehničkih zahtjeva za registraciju lijekova za humanu uporabu (ICH) (zasad samo aktivni sastojci i upravljanje rizicima kvalitete). 

 

KREATIN JE SIGURAN

Nekoliko testova toksičnosti znanstveno je dokazalo da kreatin nije akutno ili subakutno toksičan. Na početku "kreatinske ere" preporučene doze bile su 20 g dnevno tijekom uvodne faze i 5-10 g tijekom faze održavanja. Pregledi funkcije jetre i bubrega nisu pokazali znakove oštećenja. Do danas nema dokaza o potrebi za tako visokim dozama. 10 g dnevno tijekom 8 dana i doza održavanja od 5 g apsolutno su dovoljni. Iz preventivnih razloga preporučuje se kratko razdoblje uporabe.

 

Iz "Deutsche Lebensmittel-Rundschau" 97/7/2001

 

Kreatin (zaštitni znak CreaPure - tj. njemački) jedan je od najbolje istraženih dodataka prehrani.

 

Njegove učinke i toksičnost istražuje više od 300 kliničkih ispitivanja.

 

Europska agencija za sigurnost hrane = Europska agencija za sigurnost hrane (Mišljenje Znanstvenog panela 17.02.2004.): "Pod pretpostavkom da se kreatin monohidrat visoke čistoće koristi u prehrani za određene prehrambene namjene, Povjerenstvo je uzelo u obzir konzumaciju doza do 3 g/dan dodatnog kreatina, što je slično dnevnoj fluktuaciji kreatina, ne očekuje se da će uzrokovati bilo kakav rizik." Istodobno je to tijelo potvrdilo da dnevni obrok od 3 g kreatin monohidrata ne predstavlja opasnost po zdravlje. CREATINE je siguran (čiste kvalitete, budite oprezni s kineskim proizvodima).

 

50,00€
56,25€
Bez poreza: 40,00€
  • Raspoloživost: Naručiti
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Weider
  • Model: 1017210
  • Težina: 0.30
  • SKU: 1017210
Proizvod pogledao: 30