Menu
Vaša košarica

Spokey SAVASANA prostirka za jogu od pluta, 180 x 60 x 0,4 cm, smeđa.

Spokey SAVASANA prostirka za jogu od pluta, 180 x 60 x 0,4 cm, smeđa.
-6 %
Spokey SAVASANA prostirka za jogu od pluta, 180 x 60 x 0,4 cm, smeđa.


Spokey SAVASANA prostirka od pluta:-

izrađena od prirodnog pluta, koja osigurava izvrsno prianjanje, ne upija znoj i vlagu, ne uzrokuje alergije i ima antibakterijska svojstva- pluta je vrlo jednostavna za njegu, zahvaljujući kojoj će vam prostirka  služiti dugi niz godina  - da biste
se riješili prljavštine s njegove površine, samo trebate obrisati prostirku vlažnom krpom - zahvaljujući debljini od 4 mm, pruža izvrstan jastuk-
 Anti-slip mat materijal osigurava udobnost i sigurnost tijekom vježbanja


Joga je najbolje rješenje za svakoga tko se treba opustiti nakon napornog dana punog stresa i istovremeno se želi održati u dobroj fizičkoj formi. Može ga prakticirati svatko, bez obzira na dob ili fizičko stanje.

 





Spokey

SAVASANA prostirka za jogu jedinstveni je proizvod koji će vam omogućiti da se osjećate ugodno tijekom svake joge. Neklizajući materijal prostirke osigurava udobnost i sigurnost tijekom vježbanja. Bez obzira na razinu joge koju prakticirate, Spokey SAVASANA prostirka bitan je dio opreme svakog jogija.

Prirodni pluto je najbolji mogući materijal! Zašto? Budući da osigurava izvrsno prianjanje, ne upija znoj i vlagu, ne uzrokuje alergije i ima antibakterijska svojstva. Drugo, pluta je vrlo jednostavna za njegu, zahvaljujući kojoj će vam prostirka služiti dugi niz godina - da biste se riješili prljavštine s njegove površine, samo trebate obrisati prostirku vlažnom krpom.

Veliki jastuk i debljina

Spokey SAVASANA jastučića, zahvaljujući debljini od 4 mm, pruža izvrstan jastuk. Savršen je za vježbanje joge kod kuće. Pomoći će vam da savladate svaku asane i poboljšate svoju sposobnost kontrole tijela u svakoj pozi. Prostirka je opremljena praktičnim remenom za lakši transport.

Joga za sve!

Najvažnije značajke Spokey SAVASANA plutene prostirke su njegovo veliko prianjanje - tijekom vježbanja osjećat ćete se samouvjereno i sigurno! Njegov dizajn uklapa se u svaki interijer. SAVASANA prostirka pomaže vam da dođete u siguran položaj tijekom vježbanja i pruža vam stabilnost i ravnotežu. Također se može koristiti za rehabilitacijske vježbe ili pilates.

Parametri:
materijal: pluta + TPEeEkološka veličina materijala: debljina 180 x 60 cm: 0,4 cmprikladna za osobe koje pate od alergičaraanti-slip strukturalaserski logotip za nošenje jastučića i olakšavanje skladištenja

Informacije za veleprodajne kupce:pakiranje: 12 kom / kartonProdaja u pakiranjima od 1

 

 

 

30,80€
32,63€
Bez poreza: 24,64€
  • Raspoloživost: Dostupno
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Spokey
  • Model: K943065
  • Težina: 0.69
  • SKU: K943065
Proizvod pogledao: 334