Menu
Vaša košarica

MySupps CREATIN MONOHYDRAT 500g

MySupps CREATIN MONOHYDRAT 500g
MySupps CREATIN MONOHYDRAT 500g
-22 %
MySupps CREATIN MONOHYDRAT 500g
MySupps CREATIN MONOHYDRAT 500g
MySupps CREATIN MONOHYDRAT 500g
KREATIN MONOHIDRAT Proizveden u Njemačkoj

- Ultra fini kreatin monohidrat (100% čistoća)
- Bez životinjskih proizvoda - laktoze - boja i konzervansa - šećera i drugih aditiva
- Pakiranje od ekološki prihvatljivog papira koje se može zatvoriti
- NOVO na tržištu njemačke tvrtke BODY ATTACK

2 varijante (500g i 1000g)

Informacije o Proizvodu:

POTPUNA PODRŠKA:
MySupps kreatin monohidrat u prahu pomoći će vam da postignete maksimalan porast snage i optimalan volumen mišića. Osobito ako ste sportaš snage, naš proizvod je idealan partner za vas kada je u pitanju podrška i optimizacija vaše sportske izvedbe.

TOP PROIZVOD:
Naš proizvod ima visoku bioraspoloživost, što znači da se kreatin monohidrat brzo apsorbira u vašem tijelu i može razviti svoj učinak u vrlo kratkom vremenu. Osim toga, naš kreatin blista posebno visokom čistoćom i stoga se vrlo dobro apsorbira.

SAVRŠENO ZA SVE:
MySupps kreatin monohidrat u prahu potpuno je bez životinjskih proizvoda, laktoze, boja, konzervansa, šećera, zaslađivača i drugih aditiva. Naš je proizvod stoga prikladan za apsolutno svakoga da ga konzumira bez straha.

VRHUNSKI OMJER CIJENE I UČINKOVITE:
Jedna porcija praha sastoji se od 4 g 100% čistog kreatina. Pakiranje od 500 g dovoljno je za 125 porcija i osigurat će vam 125 intenzivnih treninga.

VRHUNSKA KVALITETA:
MySupps kreatin monohidrat u prahu razvili su i proizveli stručnjaci u Njemačkoj prema najvišim zahtjevima kvalitete. Iz ljubavi prema našim kupcima koristimo samo najkvalitetnije sirovine jer nam je Vaše zadovoljstvo jako važno.

Sastav:
100% kreatin monohidrat u prahu.

Doziranje:
Pomiješajte 4 g kreatina u prahu (1 ravnu žličicu) u 200 ml tekućine (npr. vode, čaja) i popijte po mogućnosti prije ili poslije vježbanja. U danima kada ne trenirate, uzmite 4 g kreatina u prahu ujutro nakon buđenja ili prije spavanja.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Obavijest:
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Proizvod nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25°C. Zaštititi od mraza i izravne sunčeve svjetlosti.
18,63€
23,94€
Bez poreza: 14,90€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: BODY ATTACK
  • Model: MS-MSTR
  • Težina: 0.50Kg
  • SKU: MS-500-MSTR
Proizvod pogledao: 584