Menu
Vaša košarica

MAXXUS Bike 4.2

MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS   Bike 4.2
MAXXUS Bike 4.2
Kako odabrati pravi bicikl za vježbanje? POGLEDAJTE OVDJE

Stabilan Ergometar MAXXUS® Bike 4.2: opremljen elektroničkim sustavom magnetskog kočenja i visokokvalitetnim pogonom za optimalan, ujednačen rad. Idealno za svakodnevne treninge.


Najvažnije od bicikla za vježbanje MAXXUS Bike 4.2 na prvi pogled:

 

Niska visina koraka

Jedna od prednosti MAXXUSErgometer Bike 4.2 je vrlo niska ulazna visina od 78 mm. Posebno starije osobe i korisnici s problemima zglobova ili drugim zdravstvenim problemima cijenit će vrlo jednostavan ulazak i izlazak. Unatoč niskoj visini ulaza, ručka upravljača MAXXUS Ergometer Bike 4.2 ne pati od problema sa stabilnošću, kao što je slučaj s mnogim usporedivim uređajima. Dodatna potpora okvira i pažljivo izrađeni zavari osiguravaju čvrsto držanje.

Konzola

Iznimno velik, višebojni LCD zaslon s plavim pozadinskim osvjetljenjem osigurava dobar pregled i jednostavnu čitljivost. Sve vrijednosti vježbanja vidljive su na prvi pogled: prikaz vremena, potrošnja kalorija, udaljenost, ukupna udaljenost, brzina u km/h, okretaji kotača u minuti, vati, brzina otkucaja srca ili brzina otkucaja srca *.

Brzina otkucaja srcaErgonomski postavljeni ručni senzori brzine otkucaja srca MAXXUS Ergometer Bike 4.2 omogućuju vam brzu i praktičnu provjeru trenutne brzine otkucaja srca tijekom vježbanja.

Mjerenje brzine otkucaja srcaUpravljačka ploča opremljena je prijemnikom kompatibilnim s POLAR®prijemnikom.
Zajedno s opcionalno dostupnim nekodiranim prsnim remenom odašiljača, omogućuje mjerenje i prikaz trenutne brzine otkucaja srca.

Elektronički upravljani sustav kočenja s trajnim magnetom
MAXXUS Ergometer Bike 4.2 opremljen je izuzetno tihom, ujednačenom, bez trenja i stoga trajnom magnetskom kočnicom bez trošenja. 16 razina otpora može se elektronički prilagoditi, a programi obuke su računalno upravljani.

Horizontalno i vertikalno podešavanje sedla Ergometar MAXXUS Bike 4.2 opremljen je 12-smjernom cijevi sjedala podesivom po visini sa sustavom brzog otpuštanja koji osigurava najbolji mogući položaj sjedenja za svakog korisnika. Tako će korisnici duljine do 960 mm pronaći svoje idealno postavljanje. Vertikalno podešavanje sedla je beskonačno podesivo i promjenjivo.

Sedlo

Ergonomski oblikovano sedlo MAXXUS Ergometer Bike 4.2 ispunjeno je posebnom pjenom koja se prilagođava korisniku.

Upravljač s više ručki
MAXXUS Ergometer Bike 4.2 opremljen je čvrstim, masivnim upravljačem s više ručki. Nudi širok raspon različitih opcija prianjanja - od udobnih do sportskih, optimalna varijanta prianjanja moguća je za svakog korisnika.

Transportni kotači i balanseri

Dva velika i čvrsta transportna kotača na prednjem postolju olakšavaju i olakšavaju pomicanje MAXXUS Ergometer Bike 4.2 bez puno napora. Četiri noge za podešavanje visine omogućuju vam da nadoknadite neravnine poda i tako osigurate sigurno postolje.

 

MAXXUS Ergometer Bike 4.2 impresionira svojim svježim, modernim i bezvremenskim dizajnom. Jednostavna i jasna kontrola ploče jednako je privlačna kao i brzo i praktično podešavanje sedla za pojedinačni položaj. Vrlo niska visina ulaza je izvrsna. Ovaj odjeljak 4.2 pokazuje svoju čvrstoću u usporedbi s usporedivim uređajima, jer unatoč niskoj visini ulazne osovine, upravljačka osovina ne gubi nikakvu stabilnost. Nema patnje i neizvjesnog osjećaja pri ulasku i isključenju.

 

Područja primjene: Kardio trening Poboljšanje opće kondicije Sagorijevanje masti Fizioterapija

 

Kočioni sustav

MAXXUS Ergometer Bike 4.2 kočnica s trajnim magnetom elektronički je upravljana. Stoga se 16 razina kočenja može postaviti brzo i precizno. Budući da se u ovoj vrsti kočnog sustava ne stvara trenje, radi potpuno bez trošenja, ravnomjerno i bešumno.

 

Zamašnjak
Zamašnjak od 9 kg 4.2 elektronički je uravnotežen, što omogućuje optimalno centrirano trčanje, bez vibracija i smanjenu buku u vožnji. Rezultat je miran, gladak i vrlo dosljedan i zajednički prilagođen trening.

 

Pogonski sustav i prijenosni omjer

MAXXUS Ergometer Bike 4.2 opremljen je jednim od najkvalitetnijih pogonskih sustava, Poly-V V-remenom, koji se naziva i žljebljeni remen. Ovaj sustav, zajedno s prijenosnim omjerom 1:10, omogućuje prijenos pune snage bez gubitka, što se očituje jednostavnim klizanjem remena i kosim pedaliranjem. MAXXUS Ergometer Bike 4.2 uvjerava svojim ujednačenim centriranjem i treningom koji štedi zglobove.

Ručno mjerenje brzine otkucaja srcaDonji krajevi upravljača 4.2 opremljeni su ergonomski postavljenim, širokim ručnim senzorima brzine otkucaja srca. Oni omogućuju korisniku da odredi svoj trenutni puls u bilo kojem trenutku tijekom vježbe.

SedloErgonomski oblikovano 4.2 sedlo obloženo je posebnom pjenom koja se prilagođava obliku tijela korisnika. Površina je prekrivena neklizajućom umjetnom kožom otpornom na znoj koja se lako čisti.

Horizontalno podešavanje sedla Položaj sjedenja također se može podesiti u uzdužnom smjeru. Stoga će korisnik pronaći idealnu udaljenost između upravljača i sedla. Podešavanje nije obavezno s duljinom podešavanja od 55 mm.

Poluga za pričvršćivanje
Kako bi se sedlo brzo i jednostavno kretalo u uzdužnom smjeru, MAXXUS Ergometer Bike 4.2 opremljen je ručicom za pričvršćivanje. To omogućuje brzo otvaranje, kao i brzo i sigurno zatvaranje sustava podešavanja. Poluga za pričvršćivanje radi slično sustavu ključeva za zaključavanje (zasun).

Vertikalno podešavanje sedlaAko želite podesiti optimalnu visinu sjedala, robusna, potpuno kromirana 4.2 limuzina može se podesiti do 12 visina. Duljina koraka može varirati od 660 do 960 mm.   

Brzo zatvaranje

Brzo i sigurno podešavanje visine sedla, 4.2 je opremljen masivnim ručnim kotačem. Korisnik ga treba okrenuti samo nekoliko puta, a zatim ga lagano izvaditi. Samo odaberite željenu visinu i povucite.

 

Papučice Papučice na MAXXUS Ergometer Bike 4.2 izuzetno su velike i opremljene neklizajućom podlogom. To će osigurati optimalnu podršku i sigurnost tijekom treninga. Trake za papučice mogu se jednostavno i praktično podesiti u ukupno 108 različitih duljina pomoću sustava za brzo otpuštanje.

 

Q faktor
Vanjska udaljenost između krakova papučice naziva se Q-faktor i iznosi 240 mm. Ta je udaljenost odabrana za ergonomski položaj stopala i jamči zdravo držanje tijela.

 

Nizak ulaz Ukrcaj ima visinu od samo 78 mm i širinu od 195 mm te je stoga pogodan i za osobe koje imaju problema sa zglobovima ili druga zdravstvena ograničenja koja sprječavaju ugodan ulazak i izlazak. Za razliku od većine uređaja s niskim ulazom, čiji su upravljači nestabilni, 4.2 se u tom pogledu ističe upravo svojom stabilnošću i čvrstoćom.

     
Držač boce Držač boce pričvršćen je na osovinu upravljača tako da je lako dostupan tijekom vježbanja. Držač boce je fleksibilan, pa se mogu koristiti čak i velike boce. Boca nije uključena.

 

Konzola

Plava upravljačka ploča 4.2 opremljena je velikim, izdržljivim gumbima. Oni omogućuju jednostavan i brz rad. Iznimno velik zaslon dimenzija 85x153 mm (HxB) i blago zakrivljenog oblika pružaju dobar pogled ljudima bilo koje veličine. Kako bi mogla sigurno i kontrolirano trenirati, upravljačka ploča 4.2 opremljena je bežičnim prijemnikom za mjerenje brzine otkucaja srca. Zajedno s opcionalno dostupnom, nekodiranom prsnom trakom odašiljača, na zaslonu se prikazuje trenutna brzina otkucaja srca korisnika.

 

LCD zaslon s plavim pozadinskim osvjetljenjem Upravljačka ploča MAXXUS Ergometer Bike 4.2 opremljena je LCD zaslonom s plavim pozadinskim osvjetljenjem. To omogućuje optimalnu čitljivost podataka o vježbanju, čak i pri slabom osvjetljenju. LCD profesionalne matrice s 8x10 točaka prikazuje grafički napredak trenutnog vježbanja.
Zaslon vas obavještava o udaljenosti, potrošenim kalorijama, vremenu, pulsu*, brzini u km/h i okretaju u minuti (okretaji), Watts** kao i o ukupnoj udaljenosti.

 

Programi obuke i profili

Izbor programa obuke Maxxus Ergometer Bike 4.2 ne ostavlja ništa za poželjeti:

1 funkcija brzog pokretanja 1 ručni program 5 fiksnih profila vježbanja 4 programa s kontrolom brzine otkucaja srca 4 slobodna memorijska utora za prilagođene profile vježbanja 1 Watt program **

Osim toga, ima 4.2 program oporavka otkucaja srca s rezultatima kondicije i program za analizu tjelesne masti.

Držač telefona i USB kabel za punjenje Upravljačka ploča 4.2 opremljena je držačem za najpopularnije pametne telefone (unutarnje dimenzije: približno 71x19 mm). USB priključak koji se nalazi na lijevoj strani upravljačke ploče omogućuje vam punjenje pametnog telefona tijekom vježbanja.

USB kabel za punjenje i pametni telefon nisu uključeni!

 

Kontrola brzine otkucaja srca*
Upravljačka ploča MAXXUS Ergometer Bike 4.2 ima četiri programa vježbanja s kontrolom brzine otkucaja srca. Ako koristite nekodirani prsni remen odašiljača (opcionalno), glavna ploča kontrolira silu kočenja kao funkciju korisnikovog ciljanog pulsa. Kontrola, sigurnost i učinkovitost - trening ne može biti bolji. Posebno za početnike, povratnike i korisnike koji žele trenirati na temelju preporuke svog liječnika, provjera otkucaja srca je obavezna.

* samo u kombinaciji s prsnim remenom odašiljača - po želji dostupno

 

Transportni kotači i balanseri

Na prednjem postolju MAXXUS Ergometer Bikes 4.2 opremljen je s dva čvrsta transportna kotača. Širine 20 mm, promjera 50 mm i srednje udaljenosti od 330 mm, nudi sigurno i udobno kretanje. Kako bi 4.2 bio siguran, čak i na neravnim podovima, prednja i stražnja baza opremljene su s dvije podesive noge.

 

Maksimalna težina korisnikaIzuzetno robusna konstrukcija čeličnog okvira 4.2 također omogućuje optimalnu obuku za korisnike tjelesne težine do 160 kg.     

Niska potrošnja energije4.2 u skladu je sa zakonskim zahtjevima za potrošnju energije u stanju pripravnosti koji su na snazi od 2013. (najviše 0,5 vata). Potrošnja energije tijekom rada je manja od 2,5 vata.

 

Tehnički podaci MAXXUS Ergometer Bike 4.2

Konzola

Prikaz

Pogled

LCD-Displej (85x153mm)

Plavo pozadinsko osvjetljenje

da

Matrica profila

Da, 8x10 bodova

Dinamički prikaz


Vrijeme vježbanja

da

Duljina rute

da

Ukupna udaljenost (ODO)

da

Brzina u km/h

da

Okretaji kotača u minuti

da

Potrošene kalorije

da

Otkucaja*

da

Wattow zaslon**

da

Programi i profili


Brzi početak rada

1

Ručni program

3

Profili vježbanja

12

Slobodan prostor na disku

1

Program pulsa *

4 (55%/75%/90%/ Pojedinačno)

Watt Program**

1

Mjerenje brzine otkucaja srca / brzine otkucaja srca*


Ručni senzori brzine otkucaja srca

da

Brzina otkucaja srca - prijemnik

da

Brzina otkucaja srca - prsni remen

Dostupan kao dodatna oprema

Kočnice


Upravljačka ploča tipkovnice

da

Mogućnosti upravljačke ploče


Program oporavka pulsa s ocjenom kondicije

da

Analiza tjelesne masti

da

Držač pametnog telefona

1

USB utičnica za kabel za punjenje

1

Tehnologija


Klon Pohon


Kočioni sustav

Elektronička magnetska kočnica

Podešavanje kočnice


 

 

786,25€
Bez poreza: 629,00€
  • Raspoloživost: Dostupno (unutar 10 radnih dana)
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Maxxus
  • Model: MX-600012-00019-0001
  • Težina: 50.00
  • SKU: MX-600012-00019-0001
Proizvod pogledao: 143