Menu
Vaša košarica

Marimex Aquamar Spa OXI 0,5kg u prahu

Marimex Aquamar Spa OXI 0,5kg u prahu
Marimex Aquamar Spa OXI 0,5kg u prahu
Dezinfekcijski granulat s algicidnim učinkom za redovitu oksidacijsku obradu vode.

Izgled i sastav:
Bijele granule s algicidnim učinkom. Aktivni sastojak je pentakalijev bis(peroksisulfat)-bis(sulfat) (970 g/kg), CAS: 70693-62-8.

Operacija:
Preparat ima dokazano algicidno djelovanje u obradi vode, preporučamo ga koristiti u kombinaciji s pripravkom Aktivator. Otapanjem pripravka u vodi oslobađa se aktivni sastojak koji oksidira nečistoće prisutne u vodi i djeluje protiv algi. Za pravilno djelovanje redovito koristiti prema uputama uz redovito doziranje pripravka Activator.

Upute za upotrebu i doziranje:
Prije prve uporabe proizvoda podesite pH vrijednost na 6,8–7,2. Za prvi tretman vodom i kao šok mjera otprilike svaka 2 tjedna, doza 20-40 g/1 m3 vode, 25 g proizvoda je otprilike 1 žlica. Tijekom rada bazena dodajte dodatnu količinu proizvoda po potrebi. Redovito, najmanje jednom tjedno, provjeravajte i održavajte pH vrijednost u rasponu od 6,8-7,2 te sadržaj aktivnog kisika u rasponu od 8-10 mg/l. Pri temperaturama vode iznad 28 °C održavati koncentraciju aktivnog kisika na vrijednosti od najmanje 10 mg/l i provoditi šok tretman jednom tjedno!. Ako sadržaj aktivnog kisika padne ispod vrijednosti od 8 mg/l, potrebno je dodati još jednu dozu pripravka, ako je veći od 10 mg/l ograničiti dozu pripravka i pričekati da ova vrijednost padne unutar gore navedeni raspon. Proizvod je kisele prirode pa će smanjiti pH vrijednost i lužnatost. Stoga je pri njegovoj uporabi potrebno redovito, barem jednom tjedno, pratiti ne samo sadržaj aktivnog kisika, već i pH i lužnatost vode.

Način primjene:
Dozu proizvoda potpuno otopite u vodi u čistoj plastičnoj kanti. PRIPRAVAK SE OBAVEZNO DODAVA U VODU A NIKAKVO! Otopljeni pripravak polako ulijevati izravno u bazen ili u skimer (sakupljač). Za vrijeme nanošenja i 24 sata nakon nanošenja filter uređaj mora biti u funkciji.

NIKADA NE BACAJTE TABLETE U VRUĆU KADU!

OPASNOST. Štetno ako se proguta. Uzrokuje ozbiljne opekline kože i oštećenje očiju. Štetno za organizme koji žive u vodi, s dugotrajnim učincima. Sadrži kalijev peroksodisulfat. Može izazvati alergijsku reakciju. Ako je potrebna liječnička pomoć, imajte spremnik proizvoda ili naljepnicu pri ruci. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte jesti, piti ili pušiti dok koristite ovaj proizvod. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Koristite zaštitne rukavice/zaštitnu odjeću/zaštitne naočale/štit za lice. Čuvati pod ključem.

Sadržaj paketa:
Granulat 0,5 kg
15,15€
Bez poreza: 12,12€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Marimex
  • Model: 11313125
  • Težina: 0.50
  • SKU: 11313125
Proizvod pogledao: 259