Menu
Vaša košarica

LEGI Biser S

LEGI Biser S
LEGI Biser S
LEGI Biser S
LEGI Biser S
LEGI Biser S
-64 %
LEGI Biser S
LEGI Biser S
LEGI Biser S
LEGI Biser S
LEGI Biser S
LEGI Biser S

LEGI Pearls imaju netipičan dizajn dizajniran da vas inspirira i motivira na aktivnost i kretanje, dok u isto vrijeme izaziva osjećaj ugode. Raspon boja ide od čiste, mjestimično gotovo bijele, do raznih nijansi plave. Kladimo se na provjereno širok i viši remen, koji se ne kotrlja i ne steže, naprotiv, vrlo je udoban.

Spravica koju ćete voljeti je čvrsta mrežica na stražnjoj strani bedara, ispod koljena i sa strane listova. Mrežica prozračuje kožu i propušta zrak izravno na njezinu površinu, što pruža trenutačni osjećaj svježine. U stražnjem dijelu remena koji je elegantno otisnut LEGI cvijetom, unutarnji džep je dizajniran tako da ne pritišće i ne smeta, ali je i dovoljno velik za pohranjivanje mobitela.

 

Briga o LEGI:

Preporučujemo pranje ručno ili na temperaturi od 30 °C .

 

Sastav materijala:

100% funkcionalan materijal 73% poliester 23% elastan (®Spandex) LEGI težina je 250g

Značajke:

QUICK DRY tehnologija - znoj se uklanja na površinu tajica, gdje brže isparava i pomaže u održavanju kože suhom HIGH STRETCH - visokoelastičan neproziran funkcionalni materijal kompresijska svojstva materijala elegantno oblikuju i jačaju vašu figuru antibakterijska vlakna sprječavaju nakupljanje prozračnost bakterija - dopustite vašoj koži da diše otporan na piling, široki remen ostaje na mjestu (bez motanja) + praktični džep skriven u pojasu , originalan, moderan dizajn, inspiriran folklornim uzorkom, ukusno podijeljen čvrstom mrežom, ne lijepe se za tijelo ni na najzahtjevnijim treninzima



TABLICA VELIČINA:


18,00€
50,00€
Bez poreza: 14,40€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Model: 99
  • Težina: 1.00
  • SKU: 99_S
Proizvod pogledao: 115