Menu
Vaša košarica

HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler

HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler
HMS ruksak NILS Camp NC1917 Rambler

NILS Camp NC1917 Rambler ruksak kapaciteta 40 litara izdržljiv je ruksak koji je pogodan i za gradske šetnje i za planinarenje, bez obzira na vremenske prilike.

Udobnost na svakom koraku

Model Rambler ima podstavljene naramenice koje se mogu pričvrstiti prsnim remenom podesivim po visini s plastičnom kopčom i remenom za struk koji pomaže ravnomjerno raspodijeliti težinu ruksaka čak i tijekom intenzivnih aktivnosti. Između naramenica nalazi se petlja za nošenje ruksaka u ruci. Osim toga, Rambler ruksak ima poseban džep za hidratacijski mjehur (nije uključen), brojne džepove i odjeljke koji vam omogućuju intuitivno organiziranje sadržaja. To ne samo da povećava organizaciju, već i omogućuje jednostavan pristup svim stvarima koje su vam potrebne bez potrebe za pretraživanjem cijelog ruksaka.

Puno džepova i odjeljaka

Glavni odjeljak s dvosmjernim patentnim zatvaračem opremljen je džepom za hidratacijski mjehur koji se može objesiti na čičak remen. Drugi, manji odjeljak također je opremljen dvosmjernim patentnim zatvaračem, a unutra se nalaze 2 mrežasta džepa za male predmete. Prednja ploča tvori veliki džep, kojem se pristupa jednosmjernim patentnim zatvaračem duljine 15 cm s desne strane. Na stranama ruksaka nalaze se mrežasti džepovi s elastičnom trakom u rubu, iznad džepova nalaze se trake s kopčom podesive po duljini, ispod kojih možete postaviti, na primjer, višu bocu. Na pojasu struka nalaze se 2 džepa s patentnim zatvaračem, koji mogu držati, na primjer, ključeve ili multitool. S prednje strane ruksaka nalaze se 2 gumene petlje i 2 petlje za nošenje planinarskih stupova.

Prozračna ventilacijska ploča

Jedinstveni ventilacijski sustav odvaja glavni odjeljak od stražnjeg odjeljka, osiguravajući cirkulaciju zraka i udobnost čak iu najtoplijem vremenu. Osim toga, cijela težina ruksaka počiva na profiliranom okviru, što smanjuje pritisak na kralježnicu i povećava udobnost tijekom dugih planinskih putovanja. Ploča je povezana s remenom za struk i može se lako ukloniti, pretvarajući planinarski ruksak u urbani ruksak.

Spremni za sve vremenske uvjete

Naš ruksak izrađen je od gusto tkanog najlona, koji učinkovito odbija vodu, štiteći vaše dragocjenosti od lagane kiše i prskanja vode. Kada vrijeme postane posebno nepredvidivo, dodatni kišni ogrtač pruža potpunu zaštitu od jakih kiša. Kabanica je smještena u zasebnom džepu dostupnom izvana, osiguravajući da se vaše avanture mogu nesmetano nastaviti bez obzira na uvjete.

Sigurnosne značajke

Kopča prsnog remena djeluje kao hitna zviždaljka, što je bitan dio opreme u slučaju da trebate pozvati pomoć u hitnim slučajevima. Rambler ruksak također je opremljen reflektirajućim elementom na prednjoj strani koji povećava vidljivost korisnika kada je osvijetljen.

Rambler nije samo ruksak - to je dobro osmišljeno rješenje za one koji cijene pouzdanost, sigurnost i udobnost. Bilo da idete na kratku šetnju ili dugu ekspediciju, Rambler je spreman za svaku avanturu. Odaberite pametan dizajn i tehnologiju kako biste svako putovanje učinili još nezaboravnijim.



Parametara:

1.                  Materijal: najlon, čelik

2.                  Volumen: 40 litara

3.                  Dimenzije:

1.                  Visina: 54 cm

2.                  Širina: 32 cm

3.                  Dubina: 18 cm

4.                  Težina: 1,2 kg

5.                  Kompatibilan s hidratacijskim mjehurom: Da

6.                  Uklonjiva stražnja ploča s čeličnom armaturom: Da

7.                  2 komore s patentnim zatvaračem

8.                  2 vanjska i 2 unutarnja mrežasta džepa

9.                  3 džepa s patentnim zatvaračem + donji džep s kabanicom

10.             Petlje planinarskih stupova: Da

11.             Prsni remen: Da

12.             Pojas u struku: Da

Obavijest:

1.                  Garancija: 24 mjeseca

 

 

54,33€
Bez poreza: 43,46€
  • Raspoloživost: Dostupno
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: HMS
  • Model: 15-07-132
  • Težina: 1.20
  • SKU: 15-07-132
Proizvod pogledao: 222