Menu
Vaša košarica

Weider Premium Tribulus 90 kapsula

Weider Premium Tribulus 90 kapsula
Weider Premium Tribulus 90 kapsula
Weider Premium Tribulus 90 kapsula
Weider Premium Tribulus 90 kapsula
Weider Premium Tribulus 90 kapsula
WEIDER PREMIUM TRIBULUS 90 KAPSULA Premium Tribulus s 90% saponina i više od 60% protodioscina.

Težina 100 g
Broj doza 30
Doziranje 3 kapsule tijekom dana, idealno uz obrok
Sadržaj saponina u % 90%
Oblik proizvoda Kapsule
Sadržaj protodioscina u 1 kps min. 360 mg
Po kapsuli u mg 600 mg Tribulusa

Weider Premium Tribulus 90 kps
Najbolji tribulus se vratio!
Ogromna doza od 1800 mg visokokvalitetnog ekstrakta Tribulus Terrestris po porciji Standardizirani sadržaj saponina od 90 %, obogaćen cinkom za podršku prirodne razine testosterona Laboratorijski testiran za maksimalnu kvalitetu i sigurnost Do 90 % saponina Dodan cink za podršku testosterona Jednomjesečna zaliha VEGAN kapsule
Za što je dobar tribulus? Podržava povećanje mišićne mase Ubrzava regeneraciju mišića i energije Podržava povećanje fizičke izvedbe, izdržljivosti i snage Djeluje ohrabrujuće i stimulirajuće za muškarce i žene (podržava lučenje testosterona, mušku izvedbu, pomaže ženama u menopauzi) Za stvaranje muškarca učinkovit Ograničava pojavu grčeva u mišićima Djeluje blago diuretski Potiče imunitet, djeluje preventivno protiv raznih bolesti Povećava broj crvenih i bijelih krvnih zrnaca Ima antibakterijska i protuupalna svojstva Povećava razinu testosterona kod muškaraca i estrogena kod žena!
Nutritivni podaci po dnevnoj porciji Premium Tribulus cink 1,5 mg (15% ODD*) Tribulus Terrestris ekstrakt 1800 mg saponini (90%) 1620 mg protodioscin - više od 60%*ODD - preporučena dnevna doza
Dok bodybuilderi i tjelesno aktivni ljudi diljem svijeta već desetljećima koriste biljne ekstrakte, poznate kao adaptogene, ekstrakt Tribulus Terrestris je već nekoliko stoljeća sastavni dio fitomedicine i tradicionalnog liječenja.
Novi WEIDER Premium Tribulus pruža nevjerojatnih 1800 mg kvalitetnog ekstrakta u svakoj porciji, sa standardiziranim sadržajem od 90% steroidnih saponina. Vrhunska soja Tribulus dodatno je obogaćena visokokvalitetnim cink citratom koji pridonosi održavanju normalne razine testosterona u krvi.
Kako bi se osigurala najbolja moguća kvaliteta sirovina, Premium Tribulus redovito analiziraju nezavisni laboratoriji trećih strana.
Sastav Weider Premium Tribulus Tribulus Terrestris Extract (Tribulus terrestris L., Sadržaj saponina 90%), kapsula: Hidroksipropilmetilceluloza; Sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza; sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid; Cink citrat.
Više informacija o Tribulus Terrestris WEIDER Tribulus Terrestris (ekstrakt Tribulus Terrestris) oduvijek je bio najprodavaniji prirodni stimulans hormona testosterona.
Bodybuilderi i sportaši koji vježbaju snagu oduvijek su tražili način da pristupe anaboličkim hormonima i njihovim učincima na prirodan način.
Prirodni nadomjestak sa stimulativnim učinkom na proteosintezu, proizvodnju hormona i poboljšanje performansi uvijek je pun biljnih steroidnih saponina, sterola po sastavu. Najpoznatiji i najkorišteniji je Tribulus Terrestris koji u najboljoj kvaliteti (Weider) pomaže vlastitu proizvodnju testosterona.
U sinergizaciji tvari kao što su adaptogeni (tvari koje prirodno povećavaju vitalnost, obranu i potencijal organizma), primjerice ginseng, guarana, maca, kudzu, kola orah, beta-ecdysterone i slično, povećava se učinkovitost.

Učinci ekstrakata bugarske biljke Tribulus Terrestris na povećanje proizvodnje testosterona u ljudskom tijelu potkrijepljeni su znanstvenim studijama. Trenutno je najjači službeno odobreni stimulans testosterona na tržištu.
Sadrži kompleks saponina ekstrahiranih iz biljke Tribulus terrestris koji prirodno povećava proizvodnju vlastitog testosterona djelujući na luteizirajući hormon koji izravno utječe na proizvodnju testosterona. Posebno dobro djeluje na muškarce starije od 30 godina.
Tribulus je u SAD-u proglašen najboljim dodatkom prehrani koji sadrži prekursor testosterona. Ono što je privuklo pozornost naših stručnjakav, bili su nastupi bugarskih dizača utega na utrkama na kojima se provode doping kontrole. Činilo se da čak i nakon što su ovi sportaši prestali uzimati zabranjene anabolike (obično postoji prijelazno razdoblje tijekom kojeg pada razina hormona, raspoloženje i fizičke sposobnosti), njihove mentalne i fizičke sposobnosti nastavile su se poboljšavati zahvaljujući tribulusu tijekom intenzivnih treninga.
Što se tiče poboljšanja koje ćete vidjeti u spavaćoj sobi, detalji govore sami za sebe. Muškarci će biti zadovoljni povećanim libidom, povećanom učestalošću erekcija i povećanjem volumena ejakulata, što ukazuje na povećanje razine gonadotropnih hormona i testosterona.
Tribulus saponini su među najučinkovitijim tvarima za povećanje proizvodnje ljudskih hormona. 90% udjela ovih saponina spada u deklarirano najkvalitetniji tribulus ikada.
Povećana razina testosterona dovodi do povećanja tjelesne izvedbe, poboljšane regeneracije, povećanja mišićne mase i povećanja performansi. Pozitivne promjene se javljaju nakon prvih pet dana korištenja ovog dodatka. Sastav: 1 kps sadrži 600 mg ekstrakta inćuna s 90% udjelom saponina.
Tribulus Terrestris nazivaju i 'biljnim pojačivačem potencije'. Djelotvorne tvari, posebice fitosterole, sadrže svi dijelovi biljke. Kliničke studije su pokazale da blagotvorno djelovanje inćuna osjete uglavnom osobe starije od 30 godina. Poboljšava intimni život, ublažava napetost, podiže vitalnost i snagu.
Tribulus potiče povećanje volumena mišićne mase, posebno kod muškaraca, povećavajući proizvodnju hormona i djelujući na sintezu proteina. Pomaže i muškarcima i ženama u smanjenju tjelesne masnoće. Također značajno utječe na snižavanje razine kolesterola u krvi. Najčešće se koristi u obliku dodataka prehrani. Razina slobodnog testosterona kod muškaraca opada s godinama. Što je manja proizvodnja vlastitog testosterona, to je učinak tribulusa vidljiviji.

UPOZORENJE za korištenje Tribulusa tvrtke Weider:
Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Pripravak nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nije prikladno za djecu, trudnice i dojilje, osobe s visokim krvnim tlakom, osobe koje pate od anemije, s problemima jetre, s problemima s bubrezima, osobe koje pate od depresije i anksioznosti. Čuvati na hladnom i suhom mjestu, dobro zatvoreno. Ne izlažite izravnoj sunčevoj svjetlosti. Zaštititi od smrzavanja Ne prekoračiti preporučenu dozu. Proizvođač, uvoznik, distributer ne odgovara za štete nastale nestručnom uporabom ili skladištenjem proizvoda.
Ako razmišljate o Tribulusu, onda ovaj preparat jasno spada u najkvalitetnije i sa najjačim sadržajem!
Osnovni čimbenik učinkovitosti tj. vlastiti subjektivni osjećaj moći tribulusa je vlastito stanje proizvodnje hormona, što je ono niže to čovjek osjeća jači učinak.
23,95€
Bez poreza: 19,16€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Weider
  • Model: 1019221
  • Težina: 0.10Kg
  • SKU: 1019221
Proizvod pogledao: 598