Menu
Vaša košarica

Weider MgB6, 90 kapsula

Weider MgB6, 90 kapsula
Weider MgB6, 90 kapsula
Weider MgB6, 90 kapsula
Weider MgB6, 90 kapsula
Weider MgB6, 90 kapsula
WEIDER MGB6, 90 KAPSULA Weider MgB6 je dodatak prehrani koji sadrži magnezij i vitamin B6, spojene tako da se maksimalno iskoriste.
Težina 300 g
Doziranje 3 kapsule dnevno prije spavanja.
Broj doza u pakiranju 30
Oblik proizvoda Kapsule

Weider MgB6, 90 kps Dodatak prehrani koji sadrži magnezij i vitamin B6 kombinirano tako da se maksimalno iskoristi. Preporuča se za sve vrste sportova, kako snage tako i izdržljivosti, prvenstveno zbog toga što se sadržaj magnezija u tijelu smanjuje tijekom zahtjevne tjelesne aktivnosti.
Magnezij je neophodan za pravilno funkcioniranje mišića jer djeluje kao kofaktor. Sudjeluje zajedno s kalcijem u mehanizmu kontrakcije mišića, odn tijekom opuštanja mišića, a također je neophodan za zgrušavanje krvi.
Magnezij je bitan dodatak prehrani u području sporta jer se gubitkom kalcija tijekom tjelesne aktivnosti i znojenjem izlučuju minerali, što može dovesti do grčeva u mišićima.
Kapsule MgB6 izrađene su s magnezijevim citratom za koji se pokazalo da ima najveći utjecaj na apsorpciju i asimilaciju u mišićima. Vitamin B6 sudjeluje u metabolizmu proteina i masnih kiselina, kao dio raznih enzima. Također sudjeluje u stvaranju hemoglobina i mioglobina, što povećava aerobnu otpornost.
DOZIRANJE 3 kapsule dnevno prije spavanja.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI
3 kapsule Vitamin B6 | 2 mg (143% *)| magnezij | 245 mg (65% *) *% ODD: Preporučena dnevna doza
SASTAV Magnezijev citrat, sredstvo za oblaganje (želatina), sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijev stearat; piridoksin hidroklorid (vitamin B6), boja željeznog oksida. Može sadržavati tragove laktoze, soje, glutena i jaja.
OBAVIJEST Proizvod nije potpuna zamjena za raznoliku, uravnoteženu prehranu. Nije prikladno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece, na suhom, hladnom i tamnom mjestu. Proizvođač, uvoznik i distributer ne snose odgovornost za štete nastale nepravilnom uporabom ili skladištenjem. Proizvođač: Body Attack Sports Nutrition, GmbH Co. KG, Schnackenburgallee 217-223, 225 25 Hamburg, Njemačka.
11,86€
Bez poreza: 9,49€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Weider
  • Model: 1016203
  • Težina: 0.30
  • SKU: 1016203
Proizvod pogledao: 251