Menu
Vaša košarica

Spokey BOJKO Junior set za ronjenje, veličina S (28/31), maska+dihalka+peraje S

Spokey BOJKO Junior set za ronjenje, veličina S (28/31), maska+dihalka+peraje S
-12 %
Spokey BOJKO Junior set za ronjenje, veličina S (28/31), maska+dihalka+peraje S


Junior set za ronjenje - maska + disalica + peraje spokey BOYKO

Ronjenje #veSpokeyStylu

Bez specijalizirane opreme može biti teško diviti se ljepoti podvodnog svijeta i njegovoj čarobnoj flori i fauni. Setovi za ronjenje s maskom i disalicom stvoreni su posebno za ljubitelje podvodne avanture! Zahvaljujući njima, ronjenje s maskom i disalicom, sport koji se sastoji od plivanja na površini vode s licem uronjenim u vodu i promatranja podvodnog života, bit će još bolji!

Spokey

BOYKO maska za ronjenje izrađena je od najkvalitetnijih materijala koji jamče sigurnost pod vodom i osiguravaju dugu i zadovoljavajuću uporabu. Njegov se oblik lako i dobro prilagođava licu. Veliko staklo povećava perspektivu i širinu vidljivosti pod vodom.

Žbice maske izrađene su
najnovijom tehnologijom. Dobro su zatvoreni, što znači da voda ne ulazi unutra tijekom ronjenja, što masku čini stvarno sigurnom za upotrebu!

Spokey BOYKO disalica s maskom i disalicom

 omogućuje vam udobno disanje pod vodom: izrađena je tako da voda ne uđe unutra. Ova disalica idealan je izbor i za početnike i za napredne ljubitelje ronjenja s maskom i disalicom. Dizajniran za ugodno i jednostavno disanje tijekom ronjenja s maskom i disalicom. Osim toga, ima isječak za pričvršćivanje na masku. Ronjenje je izrađeno od najkvalitetnijih materijala koji osiguravaju dugu i zadovoljavajuću uporabu.

Savršena tehnika ronjenja zahvaljujući perajama

Plivanje s perajama jača mišiće nogu, poboljšava brzinu i tehniku plivanja. Zahvaljujući sjajnom dizajnu Spokey BOJKO peraja  , izbjeći ćete nepotrebnu vodootpornost u vodi.
Oni jamče stabilnost i udobnost, te dodatno ispravljaju tehničke nedostatke tijekom ronjenja s maskom i disalicom. Oni su izvrstan izbor za svakog ljubitelja ronjenja s maskom i disalicom.

Mogućnost podešavanja peraja omogućuje vam da se prilagodite veličini stopala, pružajući udobnost tijekom plivanja.

Za potpunu udobnost uporabe, preporučljivo je slijediti preporuke stručnjaka:
Važno je da je maska idealno prilagođena obliku lica. Stoga prvo nanesite masku na lice, a tek onda prilagodite njezinu veličinu podesivim remenom.

Kako biste osigurali duži rok trajanja maske, temeljito je isperite pod tekućom vodom nakon svake uporabe. Nakon sušenja masku čuvajte na hladnom mjestu i zaštitite od sunčeve svjetlosti.

A ako želite da vaša maska i nakon mnogih upotreba izgleda kao nova, stavite je u mlaku vodu i dodajte sok od limuna. Ostavite ga u vodi pripremljenoj na ovaj način nekoliko sati. Zbog toga će silikon, koji je u međuvremenu možda promijenio boju, ponovno izgledati kao novi!

DIZAJNIRANO:
Rekreativno ronjenje, za juniore

Parametri:
maska:
staklo i okvir: PCcheekpiece: PVCstrap: PVC, podesiva duljinaSnorkel
:
usnik: PVCtube: PVCclasp (može se pričvrstiti na masku)
peraje:
materijal: PVC podesiva veličina: 28–31

 

 

33,15€
37,50€
Bez poreza: 26,52€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Spokey
  • Model: K928215
  • Težina: 0.33
  • SKU: K928215
Proizvod pogledao: 476