Menu
Vaša košarica

MAXXUS Boksačke rukavice EXCALIBUR THUNDER

MAXXUS Boksačke rukavice EXCALIBUR THUNDER
MAXXUS Boksačke rukavice EXCALIBUR THUNDER
- dvostruki šavovi, vrlo robusni - gornja PU umjetna koža - punjenje od pjene visoke gustoće - učvršćenje palca - izuzetno široko pričvršćivanje za zglob - čičak pričvršćivanje
EXCALIBUR boksačke rukavice THUNDER PRO u karbonskom obliku.Boksačke rukavice imaju izgled antičke kože. Ovo kvalitativno i vizualno poboljšanje asortimana EXCALIBUR nadilazi sva područja. Boksačka rukavica izrađena je od plemenitog i izuzetno izdržljivog materijala, umjetne kože u antičkom izgledu. Ergonomski oblikovan materijal izrađen je od posebne pjene visoke gustoće, koja optimalno regulira energiju udara, a istodobno štiti i stabilizira prste i kosti zapešća. Boksačka rukavica THUNDER PRO spada u top modele linije boksačkih rukavica EXCALIBUR.
Gornji dio Bokserske rukavice izrađen je od trajne PU umjetne kože. Profesionalni dizajn ove boksačke rukavice ne ostavlja ništa što bi bilo poželjno.
Punjenje Preformirana posebna pjena visoke gustoće pruža optimalnu apsorpciju udara bez utjecaja na osjet udara
Fiksiranje palca Čvrsta fiksacija i izuzetno široka obodna fiksacija zapešća jamče optimalno prianjanje i sigurnost tijekom treninga. Rukavica je anatomskog oblika i tako pruža optimalna svojstva.
Čičak pričvršćivanje Sustav na čičak omogućuje jednostavno i brzo stavljanje i skidanje boksačkih rukavica bez pomoći druge osobe.
Pakiranje Boksačke rukavice isporučuju se u visokokvalitetnom prodajnom paketu, koji ujedno služi i kao vreća za čuvanje rukavica nakon treninga ili tijekom transporta.
Detalji Gornji dio: sintetička koža Materijal za punjenje: predformirana posebna pjena visoke gustoće Prilagodba učvršćenja: da Ekstra široko obodno pričvršćivanje zgloba: da Velcro sustav: da
0,00€
Bez poreza: 0,00€
  • Raspoloživost:
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Maxxus
  • Model: 600104
  • SKU: 600104
Proizvod pogledao: 119