Menu
Vaša košarica

Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, zeleni

Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, zeleni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, zeleni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, zeleni
-13 %
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, zeleni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, zeleni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, zeleni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, zeleni


Sportski i planinarski ruksak Spokey BUDDY:

- volumen 35 l izvrstan je za duga putovanja ili sportske aktivnosti- pripremljen za korištenje s vrećicom za vodu- udoban i kvalitetan sustav nošenja s mrežom omogućuje podešavanje raspodjele tereta i leđa prema vašim potrebama- bočne trake, pojas oko struka i prsa osiguravaju regulaciju i stabilnost ruksaka
- opremljen je reflektirajućim elementima za poboljšanje vidljivosti nakon mraka
- ruksak također ima set izmjenjivih izvlakača patentnih zatvarača u dvije verzije boja, koje možete mijenjati prema svom ukusu ili trenutnom raspoloženju

Planinarski i sportski ruksak Spokey BUDDY izvrstan je za izlete u prirodu. Posebne tehnologije koje se koriste osiguravaju da će ruksak BUDDY 35 izvrsno funkcionirati u svim uvjetima!

Kvaliteta i tehnologija

Kvaliteta materijala i cjelokupna funkcionalnost proizvoda od velike su važnosti tijekom planinarskih izleta i putovanja. Stoga je ruksak BUDDY izrađen od najkvalitetnijih materijala koji pružaju zaštitu od vanjskih utjecaja i mehaničkih oštećenja. Zahvaljujući korištenoj rip-stop tehnologiji,  ruksak BUDDY je izdržljiv i lagan u isto vrijeme. Volumen ruksaka - 35 l - dovoljan je za pakiranje najpotrebnijih stvari čak i za višednevni izlet ili vikend boravak. Korišteni sustav nošenja omogućuje vam podešavanje raspodjele opterećenja i postavki leđa prema vašim potrebama i osigurava dobru ventilaciju leđa zahvaljujući prozračnoj mrežici. Jedinstveni dizajn i promišljen kroj daju mu jedinstven izgled.

 



Korisni džepovi i pretinci

Ruksak je opremljen s mnogo džepova i pretinaca, zahvaljujući kojima možete udobno i uredno organizirati svoje stvari u ruksaku. Zahvaljujući kopčama, lako možete pričvrstiti štapove, vreće za spavanje ili druge stvari koje više ne stanu unutra u ruksak. Osim toga, Spokey BUDDY spreman je za korištenje vrećice za pitku vodu, koja također odgovara našem modelu Spokey Oasis. Unutar ruksaka nalazi se poseban džep i nastavak za torbu, posebna rupa i naramenice na naramenicama za pričvršćivanje crijeva torbe. Ruksak ima visokokvalitetne patentne zatvarače koji su otporni na mehanička oštećenja.

 




*Ilustrativna fotografija proizvoda ne odgovara boji ponuđenog modela. Služi samo kao demonstracija korištenja proizvoda u praksi. Trenutna boja je ista kao u galeriji proizvoda.


Jedinstvene značajke

Model BUDDY koristi udoban i jednostavan sustav potpore odstojnika s mrežom. Podešavanje visine sustava leđa omogućuje optimalno podešavanje i raspodjelu težine ruksaka. Regulaciju i stabilnost ruksaka osiguravaju bočne trake, pojas oko struka i prsa. Planinarski i sportski ruksak Spokey BUDDY opremljen je reflektirajućim elementima za poboljšanje vidljivosti nakon mraka. To je vrlo važno kada hodate slabo osvijetljenim cestama.

Parametri:
materijal: 210D ripstop, najlon + 600D poliester + PU premaz volumen: 35 l dimenzije: 50 x 29 x 20 cm reflektirajući elementi lumbalni i prsni pojas odstojna mreža u sustavu za nošenje 4 dodatna džepa mjesto za vrećicu za vodu kvalitetan i izdržljiv patentni zatvarač izdržljive i udobne trake dva izmjenjiva izvlakača patentnog zatvarača u dvije verzije boja

Informacije za veleprodajne kupce: pakiranje: 10 kom/karton moguća prodaja po 1 kom

 

58,63€
67,43€
Bez poreza: 46,90€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Spokey
  • Model: K943490
  • Težina: 0.76
  • SKU: K943490
Proizvod pogledao: 81