Menu
Vaša košarica

Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni

Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
-13 %
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni
Ruksak Spokey BUDDY, 35 l, crni


Spokey BUDDY sportski i planinarski ruksak:

- 35 l volumen je odličan za duga putovanja ili sportske aktivnosti - spreman za upotrebu vodene vrećice
- udoban i kvalitetan sustav nošenja
s mrežom omogućuje podešavanje raspodjele opterećenja i podešavanja leđa prema vašim potrebama - regulacija i stabilnost ruksaka osigurana je bočnim trakama, strukom i prsnim remenom
- opremljen je reflektirajućim elementima za poboljšanje vidljivosti nakon mraka
- Ruksak također ima set izmjenjivih zipper pullera u dvije boje, koji se mogu mijenjati prema vašem ukusu ili trenutnom raspoloženju


Spokey BUDDY planinarski i sportski ruksak izvrstan je za izlete u prirodu. Posebne tehnologije koje se koriste osiguravaju da će ruksak BUDDY 35 savršeno raditi u svim uvjetima!

Kvaliteta i tehnologija

Kvaliteta materijala i ukupna funkcionalnost proizvoda od velike su važnosti tijekom planinskih izleta i putovanja. Zato je BUDDY ruksak izrađen od najkvalitetnijih materijala koji pružaju zaštitu od vanjskih utjecaja i mehaničkih oštećenja. Zahvaljujući korištenoj tehnologiji rip-stop,  BUDDY ruksak je istovremeno izdržljiv i lagan. Volumen ruksaka – 35 l – dovoljan je za pakiranje najnužnijih stvari čak i za višednevni izlet ili vikend boravak. Korišteni sustav nošenja omogućuje podešavanje raspodjele opterećenja i podešavanja leđa prema vašim potrebama, a zahvaljujući prozračnoj mreži osigurava dobru ventilaciju leđa. Jedinstveni dizajn i promišljen rez daju mu jedinstven izgled.



Korisni džepovi i odjeljci

Ruksak je opremljen
mnogim džepovima i odjeljcima, zahvaljujući kojima možete prikladno i uredno organizirati svoje stvari u ruksaku. Zahvaljujući kopčama, lako možete pričvrstiti stupove, vreću za spavanje ili druge stvari koje više ne stanu u ruksak. Osim toga, Spokey BUDDY spreman je koristiti vrećicu za pitku vodu, koja također odgovara našem modelu Spokey Oasis. Unutar ruksaka nalazi se poseban džep i nastavak za torbu, posebna rupa i trake na naramenicama za pričvršćivanje crijeva za vreću. Ruksak ima visokokvalitetne patentne zatvarače koji su otporni na mehanička oštećenja.

 

*Ilustrativna fotografija proizvoda ne odgovara boji ponuđenog modela. Služi samo kao demonstracija uporabe proizvoda u praksi. Trenutna shema boja ista je kao u galeriji proizvoda.



Model

BUDDY koristi  udoban i jednostavan sustav za podršku odstojnika s mrežom. Podešavanje visine stražnjeg sustava omogućuje optimalno podešavanje i raspodjelu težine ruksaka. Regulacija i stabilnost ruksaka osigurana je bočnim trakama, strukom i prsnim remenom. Spokey BUDDY planinarski i sportski ruksak opremljen je reflektirajućim elementima za poboljšanje vidljivosti po mraku. To je vrlo važno pri hodanju po slabo osvijetljenim cestama.

parametri:
materijal: 210D ripstop, najlon + 600D poliester + PU premazvolumen: 35 ldimensions: 50 x 29 x 20 cmreflektivni elementilumbalni i prsni remenasti remen mreža u nosivom sustavu4 dodatni džep mjesto za vodenu vrećicu visokokvalitetni i izdržljivi patentni zatvarači koji se mogu izmjenjivi i udobni remeni međusobno zamjenjivi patentni zatvarači u dvije boje

Informacije za veleprodajne kupce:pakiranje: 10 kom / karton moguće prodati u pakiranjima od 1 kom

 

58,63€
67,43€
Bez poreza: 46,90€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Spokey
  • Model: K943488
  • Težina: 0.76
  • SKU: K943488
Proizvod pogledao: 160