Menu
Vaša košarica

HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen

HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
-14 %
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen
HMS ruksak NILS Camp NC1949 Bergen

NILS Camp NC1949 Bergen ruksak kapaciteta 65 litara pouzdan je pratilac višednevnih ekspedicija. Dizajniran za one koji žele nositi sve što im je potrebno bez žrtvovanja udobnosti i stila. Bergen je više od ruksaka; To je promišljeno ulaganje u vaše avanture.

Kapacitet koji je važan

S ogromnim kapacitetom od 65L, Bergen ruksak omogućuje pažljivo i promišljeno pakiranje, nudeći dovoljno prostora za sve, od opreme za kampiranje do potrepština i odjeće. Planirajte višednevno putovanje bez brige da će vam ponestati prostora.

Praktična organizacija prostora

Unutar glavnog odjeljka naći ćete manžetnu za vezivanje koja se može koristiti za podjelu prostora na 2 dijela. To stvara dodatni zasebni odjeljak kojem se može pristupiti izravno putem donjeg poklopca s patentnim zatvaračem. Gornji dio glavnog odjeljka također ima mogućnost zatvaranja vezicama. Osim toga, ruksak ima džep mjehura za hidrataciju (nije uključen), 2 mrežasta džepa s elastičnom trakom u rubu i 2 džepa s patentnim zatvaračem koji vam omogućuju intuitivno organiziranje sadržaja. To ne samo da povećava organizaciju, već omogućuje i jednostavan pristup svim stvarima koje su vam potrebne bez potrebe za pretraživanjem cijelog ruksaka.

Udobnost na svakom koraku

Model Bergen ima podstavljene naramenice koje se mogu pričvrstiti prsnim remenom podesivim po visini s plastičnom kopčom i remenom za struk koji pomaže ravnomjerno raspodijeliti težinu ruksaka čak i tijekom intenzivnih aktivnosti. Između naramenica nalazi se petlja za nošenje ruksaka u ruci.

Komore, džepovi, petlje

Glavni odjeljak je zatvoren od vrha vezicom s kočnicom i baldahinom za 2 plastične kopče, s dna se komori može pristupiti pomoću preklopa opremljenog dvosmjernim patentnim zatvaračem. Na stranama ruksaka nalaze se mrežasti džepovi s elastičnom trakom u rubu, iznad džepova nalaze se trake podesive po duljini, ispod kojih možete postaviti, na primjer, višu bocu ili madrac. S prednje strane ruksaka nalaze se 2 gumene petlje i 2 petlje za nošenje planinarskih stupova, 7 petlji za vješanje, na primjer, oprema za kampiranje ili žmigavci za povećanje vidljivosti u sumrak. Još 2 džepa s jednosmjernim patentnim zatvaračem imaju svoje mjesto na pojasu struka. Na dnu ruksaka nalaze se dodatne 2 trake za podešavanje duljine duljine, koje prolaze kroz plastično oko i stoga su podijeljene u 2 dijela, ispod tih traka možete postaviti i drugu opremu, poput manjeg šatora, gradskog ruksaka itd.

Prozračna ventilacijska ploča

Jedinstveni ventilacijski sustav odvaja glavni odjeljak od leđa, osiguravajući cirkulaciju zraka i udobnost čak iu najtoplijem vremenu. Osim toga, cijela težina ruksaka počiva na profiliranom okviru, što smanjuje pritisak na kralježnicu i povećava udobnost tijekom dugih planinskih putovanja. Ploča je spojena na remen za struk i može se lako ukloniti.

Spremni za sve vremenske uvjete

Naš ruksak izrađen je od gusto tkanog najlona, koji učinkovito odbija vodu, štiteći vaše dragocjenosti od lagane kiše i prskanja vode. Kada vrijeme postane posebno nepredvidivo, dodatni kišni ogrtač pruža potpunu zaštitu od jakih kiša. Kabanica je smještena u zasebnom džepu dostupnom izvana, osiguravajući da se vaše avanture mogu nesmetano nastaviti bez obzira na uvjete.

Sigurnosne značajke

Kopča prsnog remena djeluje kao hitna zviždaljka, što je bitan dio opreme u slučaju da trebate pozvati pomoć u hitnim slučajevima. Bergen ruksak također je opremljen reflektirajućim elementima na naramenicama, koji povećavaju vidljivost korisnika kada su osvijetljeni.

Odabirom ovog ruksaka ne samo da dobivate pouzdanog partnera za putovanja, već i jamstvo da će svaki komad vaše opreme pronaći svoje mjesto, pružajući vam mir i fokus za uživanje u vašoj avanturi. Gdje god vaši koraci vode, s Bergen ruksakom iz NILS kampa, bit ćete spremni za svaku ekspediciju.



Parametara:

1.                  Materijal: najlon, čelik

2.                  Volumen: 65 litara

3.                  Dimenzije:

1.                  Visina: 80 cm

2.                  Širina: 40 cm

3.                  Dubina: 30 cm

4.                  Težina: 1,8 kg

5.                  Kompatibilan s hidratacijskim mjehurom: Da

6.                  Uklonjiva stražnja ploča s čeličnom armaturom: Da

7.                  1 djeljiva komora

8.                  2 vanjska mrežasta džepa

9.                  2 džepa s patentnim zatvaračem + donji džep s kabanicom

10.             Petlje planinarskih stupova: Da

11.             Dodatne petlje: Da

12.             Prsni remen: Da

13.             Pojas u struku: Da

Obavijest:

1.                  Garancija: 24 mjeseca

 

 

91,93€
106,78€
Bez poreza: 73,55€
  • Raspoloživost: Dostupno
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: HMS
  • Model: 15-07-133
  • Težina: 1.80
  • SKU: 15-07-133
Proizvod pogledao: 237