Menu
Vaša košarica

Spokey OLIMPIC 2+2 Šator za 4 osobe sa dvije spavaće sobe

Spokey OLIMPIC 2+2 Šator za 4 osobe sa dvije spavaće sobe
-15 %
Spokey OLIMPIC 2+2 Šator za 4 osobe sa dvije spavaće sobe
Šator za 4 osobe Spokey OLIMPIC 2+2:

- ima dvije odvojene spavaće sobe (svaka za dvije osobe) spojene prostranim hodnikom koji je idealan za odlaganje pribora, torbi ili obuće
- ovo je čvrsta, lagana i vodootporna konstrukcija koja štiti od vanjskih čimbenika poput kiše, vjetra i jakog sunca
- vrlo lako i brzo se sastavlja i pruža izuzetan komfor za 4 osobe tijekom noćenja u prirodi

OLIMPIC 2+2 je šator sa dvije spavaće sobe odvojene velikim predprostorom, od kojih je svaka prilagođena ugodnom odmoru za dvije osobe. Ulazi u spavaće sobe nalaze se u hodniku jedan nasuprot drugog, što vam omogućuje da zadržite svoju privatnost i maksimalnu udobnost, čak i ako kampirate u četvero - bilo da ste obitelj, prijatelji ili poznanici, zajedno ćete doživjeti nezaboravna putovanja i avanture koje ćete dugo pamtiti!

Dvije spavaće sobe odvojene velikim hodnikom

Planirate li kampirati u prirodi i tražite šator koji se lako i brzo sastavlja, a pritom vam pruža dovoljno prostora za pohranu i mjesto za spavanje - šator Spokey OLIMPIC 2+2 je upravo za vas! Pobrinite se za svoj krov nad glavom i odaberite šator koji je stvoren za prave ljubitelje kampiranja u prirodi. Dvije spavaće sobe sa zasebnim ulazima (svaka za dvije osobe) odvojene su prostranim hodnikom koji je idealan za odlaganje pribora, torbi ili obuće. Vodonepropusni pod zaštitit će sve predmete od vlage. Šator Spokey OLIMPIC 2+2 ima jedinstveni glavni ulaz koji se može smotati ili otvoriti kako bi se stvorio nadstrešnica koja vas štiti od sunčevih zraka. Štoviše, model OLIMPIC 2+2 ima komarnike koji su najbolja zaštita od dosadnih insekata (npr. komaraca)!

Brza i jednostavna montaža šatora za 4 osobe

Šator Spokey OLIMPIC 2+2 čvrsta je konstrukcija koja će vas savršeno zaštititi od sunčevih zraka tijekom sunčanih dana, au slučaju nepovoljnih uvjeta pružiti vam savršenu zaštitu od kiše i vjetra. Visokokvalitetni tropski materijal ima vodeni stupac od 2000 mm, a podni materijal je vodootporan, zahvaljujući čemu dobro štiti unutrašnjost od vode. Također pruža odličnu zaštitu od vlage zahvaljujući kojoj šator Spokey OLIMPIC 2+2 možete postaviti čak i na mokroj travi. Svaka spavaća soba pruža dovoljno prostora za ugodan odmor dvije osobe. Ventilacijski otvori poboljšavaju cirkulaciju zraka i stvaraju idealne uvjete za ugodan san.

Parametri:
tropski materijal: poliester 68D/190T PU
vodeni stupac: 2.000 mm, lijepljeni šavovi
materijal poda: PE folija, 120 g/m2, vodonepropusna, vodootporna
okvir: stakloplastika
krovni okvir: čelične šipke
jednoslojni
broj osoba: 4
2 spavaće sobe
broj ulaza: 3 (1 glavni, 2 spavaća)
vanjske dimenzije: 430 x 220 x 130 cm
dimenzija spavaće sobe: 145 x 210 cm
dimenzije dvorane: 130 x 210 x 130 cm
dimenzije nakon slaganja u paketu: 68 x 20 x 20 cm
UV zaštita
otvori za ventilaciju
mreža za komarce
2 stupa za izgradnju šupe
težina: 6,7 kg
175,00€
206,25€
Bez poreza: 140,00€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Spokey
  • Model: K943516
  • Težina: 6.50
  • SKU: K943516
Proizvod pogledao: 272