Menu
Vaša košarica

Marimex Aquamar Spa Mini tablete 0,5 kg klor

Marimex Aquamar Spa Mini tablete 0,5 kg klor
Marimex Aquamar Spa Mini tablete 0,5 kg klor
Male tablete za dezinfekciju koje se sporo otapaju za kontinuirano održavanje koncentracije klora nakon uporabe Marimex Quick Chlorine granula. Služi kao sredstvo protiv rasta, učinkovito protiv algi, gljivica, bakterija i virusa.
Izgled i sastav:
Bijele tablete težine 20 g, sporo topljive u vodi. Djelatna tvar je triklorizocijanurna kiselina (symclosen) (990 g/kg), indeksni broj: 613-031-00-5.

Operacija:
Tablete klora koriste se kao dezinfekcijsko sredstvo za cjelosezonsko održavanje i rad otvorenih i zatvorenih bazena, sprječavaju razvoj algi. Tableta se polako otapa u vodi i postupno se oslobađa klor, čime dezinficira i oksidira organsko onečišćenje u vodi bazena.

Upute za upotrebu i doziranje:
Prije prve uporabe tableta klora uvijek provedite preventivnu obradu vode i podesite pH vrijednost bazenske vode na 6,8-7,2. Ovisno o temperaturi vode dodaju se 1-2 tablete na 3 m3 (3.000 l) vode svakih 5-8 dana, 1 tableta do temperature vode od 25 °C i 2 tablete do temperature vode iznad 25 °C. C. Za postizanje kristalno čiste i trajno higijenske vode pH vrijednost treba održavati u rasponu od 6,8-7,2, a sadržaj slobodnog klora u rasponu od 0,3-0,6 mg/l. Ako sadržaj slobodnog klora padne ispod vrijednosti od 0,3 mg/l, potrebno je dopremiti klor, ako je veći od 0,6 mg/l, nemojte koristiti banju, ograničite dovod klora i pričekajte da ova vrijednost padne. unutar navedenog raspona.

Važno: Redovito, najmanje dva puta tjedno, mjerite pH vrijednost i koncentraciju slobodnog klora pomoću test kitova. Ako je pH vrijednost izvan navedenog raspona, koristiti preparate za smanjenje ili povećanje pH.

Način primjene:
S plovkom: stavite potrebnu količinu tableta u plovak za doziranje. Dopustite plovku da se slobodno kreće po površini hidromasažnog bazena gdje se voda više kreće. S dozatorom ugrađenim u cirkulacijsku cijev: stavite potrebnu količinu tableta u dozator. Postavite regulacijske ventile dozatora tako da se vrijednost sadržaja slobodnog klora približno održava.

NIKADA NE BACAJTE TABLETE U VRUĆU KADU!

OPASNOST. Otpušta otrovne plinove u dodiru s kiselinama. Upozorenje: Pažnja! Ne koristiti zajedno s drugim proizvodima. Može ispuštati opasne plinove (klor). Nemojte dirati proizvod mokrim rukama. Proizvođač ne snosi odgovornost za štete nastale nepravilnom uporabom proizvoda.

Sadržaj paketa:
25 komada tableta od 20 grama.
9,77€
Bez poreza: 7,82€
  • Raspoloživost: Privremo rasprodano
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Marimex
  • Model: 11313123
  • Težina: 0.50
  • SKU: 11313123
Proizvod pogledao: 205