Menu
Vaša košarica

Marimex AQuamar aktivator 1l

Marimex AQuamar aktivator 1l
Marimex AQuamar aktivator 1l
Tvrtka Marimex Vam donosi novu ekskluzivnu liniju za besklornu obradu bazenske vode na bazi aktivnog kisika. Ovaj savjet je blaži za ljudsku kožu i tijelo, posebno za djecu i osobe s osjetljivom reakcijom na klor. Njegova uporaba je jednostavna kao i uporaba klornih pripravaka.
Aktivira dezinfekcijsko i algicidno djelovanje tableta kisika. U kombinaciji s njima blagotvorno djeluje na kvalitetu vode, a ujedno i kao preventiva protiv stvaranja algi.

Operacija:
Pripravak se uvijek koristi u kombinaciji s pripravkom za oksidaciju nečistoća AQUAMAR Oxygen tablete!

Priručnik:
Prije uporabe pripravka pH vrijednost namjestiti na raspon od 6,8-7,2. Da bi učinak pripravka bio ispravan, potrebno je prvo upotrijebiti pripravak AQUAMAR Oxygen Tablets koji vodu oslobađa od zaostalog klora. U protivnom bi moglo doći do neželjenog obojenja vode uzrokovanog reakcijom lijeka s ostatkom klora. Pripravak se dozira redovito najmanje jednom tjedno, uvijek otprilike 12-24 sata nakon redovne primjene pripravka AQUAMAR Oxygen Tablets.

Doziranje:
1) Početna doza: 100 ml / m3 vode u bazenu,
2) Doza održavanja: 65 ml/m3 vode u bazenu najmanje jednom tjedno. Odgovarajuću dozu proizvoda pomiješajte s vodom u čistoj plastičnoj kanti i sve polako ulijte u skimmer dok uređaj za filtriranje radi.

Napomena: 1 žlica je oko 15 ml pripravka.
Biocidne pripravke koristite na siguran način. Prije uporabe pročitati podatke na pakiranju i priložene informacije o pripravku.
12,24€
Bez poreza: 9,79€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Marimex
  • Model: 11313107
  • Težina: 1.05
  • SKU: 11313107
Proizvod pogledao: 260