Menu
Vaša košarica

Spokey FREESPO KIDS Dječje koturaljke, roze, ABEC7 Carbon, vel. 35-38

Spokey FREESPO KIDS Dječje koturaljke, roze, ABEC7 Carbon, vel. 35-38
Spokey FREESPO KIDS Dječje koturaljke, roze, ABEC7 Carbon, vel. 35-38


Obavijest: Molimo obratite pozornost pri odabiru veličine prema tablici veličina u nastavku. Prije kupnje provjerite duljinu uloška u cm.


Spokey FREESPO KIDS podesive koturaljke:

- imaju tvrdu školjku koja eliminira početničke greške i sprječava pad gležnja
- ovo su univerzalne klizaljke - pogodne za sate vožnje, kao i za brzu, dinamičnu, slobodnu i rekreativnu vožnju
- zahvaljujući mogućnosti regulacije veličine rastu zajedno s djecom - također je idealno rješenje za one čija je veličina "na granici"
- opremljene su visokokvalitetnom šasijom od anodiziranog aluminija , što povećava njihovu otpornost na vremenske uvjete, mehanička oštećenja i koroziju



FREESPO KIDS su koturaljke stvorene posebno za djecu. Oni su najbolji izbor kako za učenje klizanja tako i za usavršavanje vlastitih vještina. Sve to zahvaljujući korištenoj tvrdoj školjki od PP (visoko fleksibilnog polipropilena), kopčanju s dvije kopče (gornjom i donjom) i vezicama . Takva konstrukcija cipele omogućuje precizno manevriranje i okretanje tijekom vožnje, a ujedno smanjuje rizik od ozljeda , jer čvrsto okružuje nogu i onemogućuje pokrete stopala! Osim toga, otklanja početničke pogreške i sprječava pad gležnjeva.



Prilagodljive koturaljke koje rastu s djecom

Prilagodljive Spokey FREESPO KIDS koturaljke idealno su rješenje za djecu koja tek rastu, kao i za one čija je veličina „na granici.“ Zahvaljujući mogućnosti regulacije veličine, ne morate brinuti da će klizaljke budite mali za svoju djecu nakon sezone - veličina klizaljki može se lako prilagoditi veličini dječjeg stopala , a zahvaljujući tome nećete morati kupovati nove klizaljke svakih nekoliko mjeseci. Štoviše, klizaljke imaju uklonjivu podstavu (unutarnju cipelu), koja je posebno ojačana na prstima i savršeno se prilagođava stopalu.




Velika upravljivost i stabilnost tijekom vožnje

FREESPO KIDS su koturaljke koje će cijeniti svaki mali ljubitelj klizanja. Odlično će se pokazati kako na satovima rekreativnog jahanja, tako i tijekom slaloma ili freestyle vožnje u gradu ili u skate parku. I sve to zahvaljujući činjenici da se radi o modelu koji ima nisko spušten prtljažnik i relativno kratku šasiju koja omogućuje lakše manevriranje. Tvrda školjka sprječava pomicanje stopala tijekom vožnje. Još jedan vrlo važan element FREESPO KIDS dječjih koturaljka je izdržljiva, a istovremeno vrlo lagana aluminijska šasija. Osim toga, korišteni aluminij je eloksiran , što znači da je aluminiju dodan zaštitni sloj za bojanje, što šasiju čini šarenom i još otpornijom na mehanička oštećenja i koroziju.




Sigurna vožnja puna strasti

Za djecu koja prave prve korake u svijetu klizanja najvažnije je odabrati klizaljke koje će biti praktične, idealno se prilagođavati njihovim stopalima, a prije svega udobne. FREESPO KIDS koturaljke kombinacija su ovih karakteristika - najboljih tehničkih parametara i udobnosti vožnje. Opremljeni su poliuretanskim kotačima optimalne tvrdoće za rekreativnu i dinamičnu ili freestyle vožnju (85A), te brze i izdržljive
Karbonski ležajevi ABEC7. Za lakše održavanje ravnoteže i bolju upravljivost klizaljki tijekom vožnje, u FREESPO KIDS dječjim koturaljkama koristili smo različite veličine kotača, ovisno o odabranoj veličini.

veličina / duljina umetka u cm
27-30: 16,5 - 20,5 cm
31-34: 20,5 - 22,5 cm
35-38: 22,5 - 24,5 cm



Parametri:
podesiv
šasija: anodizirani aluminij
materijal:
vanjski: PP (tvrda školjka)
iznutra: udobna mreža + pjena + baršun
ležajevi: ABEC7 Carbon
kotači: 85A PU
veličina kotača:
68 x 24 mm - vel 27-30 (prikaz, stručni).
70 x 24 mm - vel 31-34 (prikaz, ostalo).
72 x 24 mm - vel 35-38 (prikaz, ostalo).
smanjeno težište - veća stabilnost i kontrola klizaljki, olakšava manevriranje
kopčanje: dvodijelna kopča, vezice
maksimalna težina korisnika: 60 kg
standard EN 13843

Informacije za veleprodajne kupce:
pakiranje: 6 pari/karton
moguća prodaja za 1 par

iz 92,00€
Bez poreza: 73,60€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Spokey
  • Model: K940663M
  • Težina: 2.48
  • SKU: K940663M
Proizvod pogledao: 356