Menu
Vaša košarica

Spokey NIDRA blok za jogu od pluta

Spokey NIDRA blok za jogu od pluta
Spokey NIDRA blok za jogu od pluta


Joga blok Spokey NIDRA:

fantastičan je alat za pronalaženje ravnoteže, otkrivanje novih položaja i udobnosti tijekom vježbanja - zahvaljujući korištenom materijalu - pluta nije samo jaka, već prije svega
ugodna na dodir - teža je od bloka od pjene
 i idealna je za asane koje zahtijevaju veću stabilnost - ekološki je, jaka
i ima veliku nosivost - zahvaljujući zaobljenim rubovima
 lako je vježbati s njom  Joga

je najbolje rješenje za svakoga tko se treba opustiti nakon stresnog dana i istovremeno se želi održati u dobroj fizičkoj formi. Redovita tjelovježba pomaže nam da se smirimo i smanjimo stres, odvratimo nas od svakodnevnih odgovornosti i uspostavimo unutarnju ravnotežu. Jogu može prakticirati svatko, bez obzira na dob ili trenutnu fizičku kondiciju! Spokey NIDRA Yoga Block postat će vaš omiljeni pratilac tijekom svake vježbe joge!

Spokey NIDRA yoga blok veliki je pomagač i obvezni dio opreme svakoga tko prakticira jogu. To je  korisno i za početnike i za napredne jogije. Za početnike će mnogi položaji biti lakši, a napredni jogiji mogu koristiti blok za određene asane kako bi ih otežali.

Blok joge pluta uglavnom se koristi za istezanje ruku, nogu i leđa. Zahvaljujući korištenom materijalu – pluta, NIDRA model  nije samo jak, već prije svega ugodan na dodir. Budući da je blok izrađen od pluta, teži je od bloka pjene i idealan je za asane koje zahtijevaju veću stabilnost. Ekološki je, jak i ima veliku nosivost. Zahvaljujući zaobljenim rubovima, vježbanje s njim je sigurno i udobno. Spokey NIDRA Block ima jedinstveni dizajn koji će ga učiniti vašim omiljenim dodatkom za jogu.

parametri
:materijal: corksize: 22,5 x 15,2 x 7,5 cm težina: 800 g

Informacije za veleprodajne kupce:pakiranje: 12 kom / kartonska moguća prodaja u pakiranjima od 1 kom

 

 

13,54€
Bez poreza: 10,83€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Spokey
  • Model: K943415
  • Težina: 0.84
  • SKU: K943415
Proizvod pogledao: 373