Menu
Vaša košarica

Veslački stroj MAXXUS 8.1

Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1
Veslački stroj MAXXUS 8.1 predstavlja inovaciju, bezvremenski dizajn i stabilnost!

Savršen partner za trening čak i za najviše zahtjeve • Jednostavna instalacija
• Dodatna ušteda prostora kada se ne koristi - zahvaljujući cijevi za preklapanje sjedala, podni prostor smanjen je za 1.250 mm • Masivna aluminijska vodilica • Dvostruki kočioni sustav - zračni otpor + elektronička magnetska kočnica • Inovativna tehnologija i savršeno oblikovan dizajn
računalniVeliki višenamjenski zaslon s plavim LED osvjetljenjem za optimalnu čitljivost.Odmah sve vrijednosti treninga. Prikazuje udaljenost, vrijeme, vrijeme na 500 metara, otkucaje veslanja u minuti, ukupne brzine veslanja, snagu, potrošnju kalorija i puls / puls *
Programi i profili treninga: 1 brzi start, 4 ručna programa, 12 profila treninga, 1 program s konstantnim vatom, 4 slobodna memorijska prostora za vlastite programe treninga, 4 programa kontrolirana otkucajem srca, 1 simulacija natjecanja i mjerenje impulsa oporavka nude raznolikost i motivaciju za svaki oblik treninga i svaki zahtjev.
Mjerenje otkucaja srca Kokpit je već opremljen prijemnikom (prijamnikom) kompatibilnim s POLAR®-om, što zajedno s opcijski dostupnim nekodiranim prsnim odašiljačem (frekvencija 5 kHz) omogućuje mjerenje i prikaz trenutnog otkucaja srca.
mali prostorni prostor Ako se ne koristi klizna tračnica modela 8.1, može se sklopiti radi uštede prostora. To skraćuje stazu za približno 1.250 mm duljine.
Brza i jednostavna montaža Samo četiri jednostavna koraka, koja su jasno objašnjena u uputama za montažu, za veslački stroj spreman za upotrebu. Čak i laik može sastaviti 8.1 bez prethodnog znanja. * samo u kombinaciji s remenom za prsa odašiljača - opcionalno dostupno


Kratki pregled najvažnijih stvari veslačkog stroja MAXXUS 8.1: Sustav dvostrukog otpora Veslački stroj MAXXUS 8.1 opremljen je s dva dodatna kočna sustava. Ako se vuča vesla poveća, povećava se otpor zraka; ako se napetost lopatica smanji, otpor zraka automatski se smanjuje.Osim toga, 16 stupnjeva otpora može se regulirati putem integriranog elektronički upravljanog magnetskog kočnog sustava.
Aluminijska vodilica Tračnice od tvrdog aluminija osiguravaju maksimalnu stabilnost i sinkronizaciju tijekom veslanja i smanjuju ukupnu težinu modela 8.1. Duljina vodilice omogućuje korisnicima visine do 200 cm optimalno kretanje u veslanju.
Ergonomski oblikovano sjedaloSjedalo veslačkog stroja MAXXUS 8.1 ergonomskog je oblika i omogućuje ugodan trening i ispravan položaj sjedenja čak i tijekom dugih jedinica za vježbanje. Blago povišenje straga i uzdužni žljebovi sprječavaju klizanje korisnika prilikom veslanja.
kvalitetaKljučna riječ koja savršeno opisuje veslački stroj MAXXUS 8.1 moderni je i savršeno oblikovani dizajn, inteligentna i inovativna tehnologija, kao i visokokvalitetne komponente. Prilikom dizajniranja verzije 8.1, cilj je bio stvoriti veslački stroj koji je idealno pogodan za kondicijski trening i trening usmjeren na performanse.
Moderan i savršen dizajnUniformni dizajn i čisti prijelazi stvaraju sveukupni skladan dojam.Tanak dizajn i sofisticirana boja čine veslački stroj MAXXUS 8.1 vizualnim vrhuncem u bilo kojem okruženju. To znači da visoki korisnici također mogu optimalno izvesti veslanje.
Inteligentna i inovativna tehnologija Snažni čelični zakrivljeni okvir, visokokvalitetna aluminijska vodilica i snažne noge - sve to čini veslački stroj MAXXUS 8.1 sigurnim i stabilnim partnerom za trening.
Kvalitetne komponentePri odabiru dijelova MAXXUS 8.1 veslačkih strojeva, poput kokpita, pogonskog sustava, kugličnih ležajeva, kočnih sustava, najvažniji kriteriji bili su izdržljivipouzdanost i visoka kvaliteta.
Prednosti treninga veslanja s veslačkim strojem MAXXUS 8.1 - Idealna kombinacija treninga snage i izdržljivosti jednim treningom
- Jačanje i poboljšanje mišića - ciljano oko 75% glavnih mišićnih skupina - Optimizacija performansi izdržljivosti i poboljšanje kardiovaskularnog sustava - Prevencija i uklanjanje problema s leđima, posebno u grebenu - Jačanje mišića vrata i ramena - Sprječava napetost boli - Povećano sagorijevanje masti i smanjenje tjelesne težine - sagorijevanje do 700 kalorija na sat - Zajedno nježni trening
Zahvaljujući jednostavnom sustavu presavijanja, otisak modela 8.1 smanjuje se na duljinu od približno 125 cm sa 248 cm na 123 cm nakon presavijanja. Slajd 8.1 je izuzetno dugačak. To omogućuje korisnicima visine do 200 cm da izvrše cijeli raspon pokreta veslanja na 8.1. Kočioni sustav s kočnicom
8.1 je opremljen vjetroagregatom koji simulira mogući prirodni osjećaj vježbanja tijekom veslanja.Pošto se zrak ponaša slično vodi i što je jači red, trening veslanja s otporom 8.1 nije samo učinkovit već i realan.
Magnetski sustav kočnica Uz gore opisani kočioni sustav s kočnicom, 8.1 je opremljen i elektronički upravljanom magnetskom kočnicom. Korisnik može brzo i precizno povećati opterećenje sa 16 dodatnih razina kočenja. Budući da kod ove vrste kočionog sustava nema trenja, on radi potpuno bez trošenja, ravnomjerno i tiho.
Niska buka vjetra
Većina veslačkih strojeva s pogonom na vjetrenjače ima otvoreno kućište koje stvara vrlo jake zvukove vjetra tijekom treninga, jer pokrov veslačkog stroja MAXXUS 8.1 ima samo rupe za ventilaciju sa strane, ali je inače potpuno zatvoren, buka vjetra je znatno smanjena.
Aluminijska vodilica Masivne aluminijske vodilice vodilice MAXXUS 8.1 izuzetno su dugačke. To znači da korisnici do visine od 200 cm također mogu optimalno trenirati.
Ergonomski oblikovano veslačko sjedaloSjedalo veslačkog stroja MAXXUS 8.1 ergonomskog je oblika i omogućava ugodan trening i ispravan položaj sjedenja čak i tijekom dugih jedinica za vježbanje. Blago uzvišenje straga i uzdužni žljebovi sprječavaju klizanje korisnika prilikom veslanja.
Klizni valjci s kugličnim ležajevima
Veslački stroj MAXXUS 8.1 opremljen je s četiri visokokvalitetna klizna valjka postavljena na kuglične ležajeve. Omogućuju glatko i ravnomjerno kretanje veslanjem.
Otisci stopala Lukovi MAXXUS 8.1 veslačkog stroja opremljeni su podesivim naramenicama koje se lako mogu podesiti po dužini. Pružaju optimalnu potporu stopalima korisnika i omogućuju ih povlačenjem za pomicanje sjedala prema naprijed. Zahvaljujući sustavu za podešavanje duljine, gazni slojevi se mogu brzo i jednostavno prilagoditi odgovarajućoj veličini cipela. Pokretni držači potpetica omogućuju kretanje stopala prirodno za vrijeme veslanja.
Pristupna polica
Veslački stroj MAXXUS 8.1 ima dvije police za ručku za povlačenje. To znači da manji ili veći ljudi također mogu posegnuti za ručkom ili je udobno složiti nakon treninga.
Masivna baza Budući da veslanje zahtijeva ne samo od korisnika već i od veslačkog stroja, veslački stroj MAXXUS 8.1 opremljen je čvrstom podlogom. To nudi optimalno i stabilno postolje čak i pod velikim opterećenjima.
kokpit
Moderna i pregledna verzija kokpita 8.1 pruža brzi pregled informacija o svim vrijednostima treninga.
Kokpit nudi: Quickstart funkciju, 4 ručna programa, 12 profila treninga, 1 program s konstantnim vatom, 4 slobodna prostora u memoriji za vlastite programe treninga, 4 programa kontrolirana otkucajima srca, 1 simulaciju natjecanja i mjerenje pulsa oporavka.
Podešavanje visine u kokpitu
Kako bi svaki korisnik imao optimalan pogled na kokpit, kokpit 8.1 opremljen je pokretnom rukom. To znači da se različite visine mogu kontinuirano podešavati.
Podešavanje nagiba kokpita
Nagib kokpita moguć je uz pomoć treninga veslanjaera MAXXUS 8.1 glatko postavljen.
LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem Kokpit modela 8.1 opremljen je multifunkcionalnim LCD zaslonom. Na prvi pogled prikazuju se sve vrijednosti treninga, kao što su udaljenost, vrijeme, vrijeme na 500 metara, pokreti veslanja u minuti, ukupni pokreti veslanja, snaga, potrošnja energije, potrošnja kalorija i puls / puls *. Prikazana matrica profila od 16x8 bodova. Osvjetljenje plavom pozadinom osigurava optimalnu čitljivost čak i pri slabom ambijentalnom osvjetljenju.
OES kontroler
Kokpit modela 8.1 opremljen je jednoručnim sustavom - OES. Ovaj sustav omogućuje individualno, točno i lako reguliranje otpora kočenju jednostavnim pritiskom na tipku za vrijeme treninga.Osad treninga, OES sustav koristi se za brzi unos vrijednosti i specifikacija treninga.
Bežično mjerenje otkucaja srca Kokpit veslačkog stroja MAXXUS 8.1 već je standardno opremljen prijamnikom. Kada koristite nekodirani remen za prsnik odašiljača (frekvencija odašiljača 5 kHz), kokpit automatski prikazuje trenutni puls. Remen za prsa dostupan je kao dodatak.
Kontrola pulsa *
Kokpit veslačkog stroja MAXXUS 8.1 ima četiri programa treninga kontroliranih otkucajima srca.
Koristeći remen za prsa za odašiljanje (dodatna oprema), kokpit kontrolira kočni otpor ovisno o korisnikovom ciljanom srčanom ritmu. Kontroliran, siguran i učinkovit - trening ne može biti bolji. Kontrola pulsa je obavezna, posebno za početnike i one koji se vraćaju sportu. * Samo u kombinaciji s remenom za prsa odašiljača - opcionalno
Mjerenje oporavka otkucaja srca * Nakon svakog treninga, korisnik ima priliku izmjeriti oporavak otkucaja srca i dati mu kondicijsku razinu 1 - 6. Mjerenje traje 60 sekundi - 1 minutu, što je dobro uloženo, jer to može biti vidljivo uspjeh u treningu. povezivanje s naramenicom na prsima odašiljača - opcionalno.
Programi i profili obuke
Raznolikost je sve i svašta za trajno motivirajući trening. Cockpit 8.1 ima 12 unaprijed programiranih programa obuke. Radi lakše identifikacije pojedinih programa, oni su grafički prikazani na kokpitu.
Simulacija natjecanjaKokpit veslačkog stroja MAXXUS 8.1 ima program simulacije natjecanja. Ovdje se korisnik može natjecati s računalnim protivnikom.
Iznimno ušteda prostora Klizač veslačkog stroja MAXXUS 8.1 može se brzo i jednostavno preklopiti zahvaljujući svom sustavu preklapanja. To smanjuje duljinu police za približno 125 cm, sa 248 cm na 123 cm, a 8.1 se može pohraniti brzo, jednostavno i uštedjeti prostor kad se ne koristi.
Jednostavan transport Kada se sklopi, veslački stroj MAXXUS 8.1 može se brzo i jednostavno pomicati zahvaljujući svojim transportnim valjcima.
Maksimalna težina korisnika Maksimalna težina korisnika modela 8.1 je 150 kg.
Niska potrošnja energije Veslački stroj MAXXUS 8.1 udovoljava zakonskim zahtjevima za potrošnju energije u stanju pripravnosti, koji su na snazi od 2013. godine (maksimalno 0,5 W).
948,75€
Bez poreza: 759,00€
  • Raspoloživost: Dostupno (unutar 10 radnih dana)
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Maxxus
  • Model: MX-600057-00019-0001
  • Težina: 45.50
  • SKU: MX-600057-00019-0001
Proizvod pogledao: 162