Menu
Vaša košarica

MANDALA Podloga za jogu, 180 x 60 x 0,4 cm, zelena

MANDALA Podloga za jogu, 180 x 60 x 0,4 cm, zelena
MANDALA Podloga za jogu, 180 x 60 x 0,4 cm, zelena

 

Spokey MANDALA prostirka za jogu:- pruža

ravnotežu i stabilizaciju pri vježbanju na velikom prostoru, zahvaljujući svojim dimenzijama od 180 x 60 cm - izrađena je od TPE-a, stoga je vrlo fleksibilna, neklizajuća, otporna na abraziju i  istovremeno vrlo jednostavna za čišćenje-  savršeno
izolira
Spokey MANDALA prostirka

 nezamjenjiv je komad opreme za svakog ljubitelja joge i kućnog vježbanja. Zahvaljujući korištenju najboljih materijala i tehnika proizvodnje, prostirka za jogu otporna je na istezanje i abraziju, zadržavajući svoj oblik i jedinstveni izgled dugo vremena. Izrađena je od TPE pjene, koja ne klizi i osigurava stabilnost pri vježbanju na različitim vrstama površina.

Savršena apsorpcija udara, protuklizna svojstva i debljina prostirke

Vježbanje na prostirci izvrstan je izbor za sve kojima je potrebno opuštanje nakon stresnog dana, a istovremeno se želi pobrinuti za svoju kondiciju i vitku figuru. MANDALA će vam pomoći u postizanju željenih rezultata, jer ima savršenu debljinu (0,4 cm), zahvaljujući kojoj savršeno izolira od tvrdog tla. Svojstva protiv klizanja učinit će da se osjećate samouvjereno i sigurno. Spokey MANDALA idealna je za kućne treninge, jogu, pilates ili fizioterapiju. Također je najbolji izbor za vježbanje s utezima - to je barijera  koja štiti pod od teške opreme koja se koristi tijekom treninga, poput bučica.

Jednostavan za valjanje i održavanje čistoće

Spokey MANDALA prostirku karakterizira materijal - TPE pjena, zahvaljujući kojoj ćete se osjećati sigurno tijekom vježbanja. Međutim, to nije jedina prednost ovog materijala! Pruža visoku elastičnost, otpornost na vlagu i mehanička oštećenja. Lako je zamotati do male veličine, a da se ne oštetite ili naborate! Osim toga, vrlo se lako čisti i materijal ne upija vlagu. Osim toga, materijali u savršenom omjeru sigurni su za osobe koje pate od alergija.

parametri:
materijal: TPE pjenaDimenzije: 180 x 60 cmdebljina: 0,4 cmpogodno za alergičareanti-slipeasy-to-roll upsoft i lagani remen za nošenje jastučića i olakšavanje skladištenja težine: 670 g

Informacije za veleprodajne kupce:Pakirano: 12 kom / kartonMoguća prodaja 1 kom

 

 

25,21€
Bez poreza: 20,17€
  • Raspoloživost: Šaljemo odmah
  • Stav: NOVÉ
  • Proizvođač: Spokey
  • Model: K941534
  • Težina: 0.67
  • SKU: K941534
Proizvod pogledao: 402